Поділитись:

Джуд Беллінгем розповів про своє життя в Мадриді

Четвер, 01 лютого 2024, 12:49
334
0
0
Джуд Беллінгем розповів про своє життя в Мадриді

Фото: GettyImages

20-річний англієць підкорив Ла Лігу у своєму першому сезоні в Реалі Мадриді і одразу став героєм для вболівальників. На плакатах вже не Кріштіану Роналду або Карім Бензема, а Джуд Беллінгем.

Говорячи з RMTV (за даними Marca), він зізнався, що йому подобається все, що відбувається.

«Ви знаєте, що це найбільший клуб у світі, але коли ви відчуваєте його зблизька, це дивовижно. Це ніби ви граєте в колізеї. Ви відчуваєте себе гладіатором. Це дуже особливо. Ви ніколи не можете уявити, наскільки величний цей клуб. Неможливо вийти на вулицю і не бути впізнаним. Клуб на рівень вище».

Правильно чи ні, але здатність англійських і в разі Гарета Бейла - валлійських гравців адаптуватися до місцевого способу життя завжди була предметом уваги для місцевої преси. Але Беллінгем, описуючи своє життя в іспанській столиці, почував себе там, як риба у воді.

«Є часи, коли я виходжу на каву біля свого будинку або їду в центр міста поїсти. Потім я повертаюся додому відпочити на деякий час у саду, якщо погода гарна і сонячна. Якщо мої друзі тут, ми виходимо на вечерю і повертаємося додому. Це дуже приємно. Ви зустрічаєте людей у місцях, куди ви ходите найчастіше. Вони не сприймають вас як Джуда Беллінгема - футболіста, просто Джуда, який приходить на каву, і це чудово. Люди, яких я зустрічаю в місті, дуже про мене турбуються. Я відчуваю себе вдома.

 

Коли я на вулиці, я стриманий і не люблю спілкуватися з багатьма людьми, оскільки це важко для мене через мову, але я завжди дуже ввічливий».

Півзахисник, який перейшов цього літка, є найкращим бомбардиром Ла Ліги разом з Артемом Довбиком і Борхою Майоралем.

Джерело: Marca

Читайте також: Нічний жах Луніна і Кепи: Куртуа випереджає графіки повернення

Арбітраж Іспанії в центрі нової суперечки

Барселона підписала новий контракт із перспективним гравцем

 

334
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К