Поділитись:

Алехандро Гарначо порадили припинити копіювати Кріштіану Роналду

Четвер, 01 лютого 2024, 13:19
395
0
0
Алехандро Гарначо порадили припинити копіювати Кріштіану Роналду

фото: Getty Images

Вінгер Манчестер Юнайтед став частиною ексклюзивного клубу у світовому футболі. Гарначо грав пліч-о-пліч з Роналду та Мессі, у складі "червоних дияволів" та збірної Аргентини, і, безумовно, є великим шанувальником двох великих футболістів усіх часів і народів.

Гарначо ніколи не приховував свого захоплення восьмиразовим володарем Золотого м'яча Мессі, але він також є шанувальником португальської суперзірки Роналду. 19-річний вінгер почав копіювати святкування голів на CR7, вигукуючи знамените "Siuuu" після приголомшливого удару головою у ворота Евертона в листопаді, і його часто можна побачити у спідній білизні та бутсах із символікою Роналду.

Аргентинець Ді Марія, який також працював з обома "козами", поділився з Оле порадою, яку він дав би своєму товаришеві по збірній Гарначо:

«Єдине, чого б я не робив, - це не святкував би Кріштіану. Я б забив гол і зробив би те, що робить Мессі. Я буду дотримуватися цього».

Він додав про потенціал Гарначо:

Він дуже швидкий гравець, у нього неймовірні здібності. Він отримає їх з досвідом і приходом до національної збірної, це місце, де ти багато чому вчишся і продовжуєш вдосконалюватися. Він дуже допоміг мені зростати технічно в усіх відношеннях, він вражаючий. Думаю, він також буде рости з досвідом».

Після шокуючого відходу Роналду в листопаді 2022 року Гарначо взяв на себе більш помітну роль на Олд Траффорд. Він здатен створювати моменти магії, як і його спортивні кумири, але все ще шукає послідовність, яка зробить його елітним виконавцем для клубу та країни.

Читайте також: Тренер Тоттенгема погрожує Брентфорду боями без правил

Маурісіо Почеттіно: Мудрик мав хороший шанс забити

395
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К