Поділитись:

Конкурент для Трента? Клопп прокоментував гру таланта Ліверпуля Бредлі

Четвер, 01 лютого 2024, 14:33
274
0
0
Конкурент для Трента? Клопп прокоментував гру таланта Ліверпуля Бредлі

Фото: GettyImages

Юрген Клопп не скупився на компліменти Конору Бредлі після його чудової гри проти Челсі. Тренер Ліверпуля також розповів, хто з його співробітників першим помітив талант молодого захисника.

Бредлі, який виріс у академії Ліверпуля, забив свій перший гол за головну команду, 31 січня, в переможному матчі проти Челсі 4-1. 20-річний футболіст також віддав дві результативні передачі на Діого Жоту та Домініка Собослая і отримав овації від захопленої публіки, коли його замінили у другому таймі.

На післяматчевій прес-конференції Клоппа запитали про його думку про можливості Бредлі. Він відповів:

«Це був чудовий вечір, чудова атмосфера, чудова футбольна гра, це був шедевр. Так, я знаю про нього вже давно, тому що у лівому вусі у мене Пеп Ліндерс, а у правому - Вітор Матос.

 

Я пам’ятаю, як Пеп сидів у моєму кабінеті і сказав: «Я б положив за нього обидві руки у вогонь!» Я полюбив його з першого дня, мені не потрібно було багато переконання. Справа в тому, що Конор дуже добре показав себе в передсезонній підготовці, дуже добре грав у Болтоні [на правах оренди]. Повертається, виглядає чудово в передсезонці, вау, а потім виходить з гри на п’ять місяців [або] чотири місяці, [з] такими проблемами, які бувають тільки у молодих людей, але дякувати Богові, що потім час все вирішує.

 

Він неймовірний. Вболівальники вже співали його ім’я. Він працює наполегливо і він чудовий футболіст. Люди казали влітку, що нам потрібен ще один правий захисник, але ми позитивно ставилися до Конора».

Читайте також: Маурісіо Почеттіно: Мудрик мав хороший шанс забити

Тренер Тоттенгема погрожує Брентфорду боями без правил

Нападник Ліверпуля встановив цікавий рекорд Прем'єр-ліги

Манчестер Сіті без проблем розібрався з Бернлі

274
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К