Поділитись:

Нападник Ліверпуля встановив цікавий рекорд Прем'єр-ліги

Четвер, 01 лютого 2024, 10:18
408
0
0
Нападник Ліверпуля встановив цікавий рекорд Прем'єр-ліги

фото: Getty Images

Форвард Ліверпуля Дарвін Нуньєс встановив цікавий рекорд Прем'єр-ліги у матчі проти Челсі.

Уругвайський легіонер чотири рази влучив у каркас воріт Челсі під час матчу Прем'єр-ліги, що відбувся в Ліверпулі. Це найбільша кількість ударів у рамку воріт від одного гравця в матчі Прем'єр-ліги з сезону 2003/04.

"Червоні" обіграли "Синіх" і здобули важливу перемогу в чемпіонаті, яка допомогла їм зберегти п'ятиочковий відрив від Манчестер Сіті, що очолює турнірну таблицю. Діого Жота відкрив рахунок у матчі на 23-й хвилині, а випускник академії Конор Бредлі забив приголомшливий гол, подвоївши перевагу своєї команди. У другому таймі Домінік Собослай ще більше збільшив перевагу в рахунку, а Луїс Діас вирішив долю матчу на 79-й хвилині, забивши четвертий м'яч. Крістофер Нкунку, який вийшов на заміну в другому таймі, забив втішний гол для лондонського клубу, який знову невдало виступив на виїзді.

Один з чотирьох випадків, коли Нуньєс влучив у площину воріт, стався, коли уругваєць не реалізував пенальті під завісу тайму, після того, як Жота був збитий у штрафній Челсі. Незадовго до цього "сині" не змогли реалізувати свій власний пенальті.

Наступного разу команда Юргена Клоппа вирушить на північ Лондона в неділю, де зустрінеться з претендентом на чемпіонство Арсеналом у вирішальному матчі Прем'єр-ліги.

Читайте також: Манчестер Сіті без проблем розібрався з Бернлі

АПЛ: прогноз Конкурента на 1 лютого 2024

408
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К