Поділитись:

Ліверпуль розпочав виробництво унікального фільму про роботу Клоппа

Середа, 31 січня 2024, 17:00
418
0
0
Ліверпуль розпочав виробництво унікального фільму про роботу Клоппа

фото: Getty Images

Ліверпуль оголосив, що останні кілька місяців Юргена Клоппа в клубі стануть частиною нового документального фільму, який вийде в ефір наприкінці сезону.

Зйомки нового телевізійного документального серіалу про Ліверпуль вже розпочалися. Серіал буде присвячений останньому сезону Клоппа на чолі "червоних" після його шокуючої заяви про те, що наприкінці сезону він залишить посаду після майже дев'яти років роботи в клубі. Документальний фільм також обіцяє дати вболівальникам "унікальний погляд" на клуб, зазирнути в багату історію Ліверпуля та "глибокий зв'язок" з його прихильниками.

Про це він розповів клубному сайту: «Оскільки це мій останній сезон, я подумав, що ми повинні надати глядачам рідкісну можливість поглянути зсередини на те, що робить цей клуб таким особливим: його людей, від наших вболівальників до гравців і тих, хто так важко працює за лаштунками, постійно прагнучи успіху для футбольного клубу Ліверпуль.

 

Завдяки цьому новому документальному серіалу глядачі зможуть побачити те, що я бачу щодня в цьому великому клубі, і краще зрозуміти цих дивовижних людей».

Немає сумнівів, що Клопп став яскравою сторінкою в багатющій історії Ліверпуля. Німець піде як справжня легенда, вигравши всі головні трофеї за свою кар'єру на Енфілді. Клопп також сподівається завершити сезон, поповнивши свою скарбничку. "Червоні" вже забронювали собі місце у фіналі Кубка Карабаху, продовжують боротьбу за Кубок Англії, очолюють Прем'єр-лігу та вийшли в плей-офф Ліги Європи.

У "червоних" є шанс відновити свій п'ятиочковий відрив від лідера Прем'єр-ліги в середу, коли вони приймають Челсі на Енфілді. Ця гра цілком могла б потрапити до документального фільму, адже Клопп прагне здобути свою 200-ту перемогу в Прем'єр-лізі на чолі клубу.

Читайте також: Ексгравець Манчестер Юнайтед накинувся з нецензурною лайкою на Зінченка

АПЛ: прогноз Конкурента на 31 січня 2024

418
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К