Поділитись:

Франк Ез звільнився з посади генерального директора Ланс

Середа, 31 січня 2024, 15:43
357
0
0
Франк Ез звільнився з посади генерального директора Ланс

фото: Getty Images

Після відходу Флорана Гізольфі до Ніцци тренер Гоночного клубу Ланс Франк Ез став генеральним менеджером клубу в жовтні 2022 року, після того, як його роль була розширена. 52-річний наставник більше не обійматиме цю посаду. Клуб з півночі Франції оголосив у прес-релізі, що Франк Ез повернеться до більш традиційної тренерської ролі, яку він виконував раніше.

Компанія Racing оголосила про зміни у своїй спортивній організації. У жовтні 2022 року, на тлі дисбалансу, Франк Ез погодився обійняти посаду генерального менеджера клубу і керувати спортивними долями всіх компонентів Racing. На додаток до завдань, покладених на нього з 2020 року, Франк Ез протягом усього цього періоду ретельно і віддано керував тренуваннями команди. Він також працював над розвитком жіночої секції та брав активну участь у програмах розвитку клубу.

«Франк Ез, ключова фігура в спортивному секторі, зараз переорієнтовується на роль менеджера професійної команди. Зважаючи на кінець сезону та його захоплюючі виклики, людина, яка була визнана "Тренером року 2023", зможе присвятити всю свою енергію роботі з персоналом та гравцями першої команди. Він продовжить свою місію в якості члена керівного комітету Racing Club de Lens. Відтепер стратегія та рішення, що стосуються тренувань, післятренувальних занять та жіночої команди, знову будуть належати до компетенції спортивної координації», - йдеться у прес-релізі.

Читайте також: Відомо, коли Мбаппе визначиться з наступним клубом

Ланс подав заявку на перспективного захисника Барселони

357
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К