Поділитись:

Ексгравець Манчестер Юнайтед накинувся з нецензурною лайкою на Зінченка

Середа, 31 січня 2024, 13:26
1109
0
0
Ексгравець Манчестер Юнайтед накинувся з нецензурною лайкою на Зінченка

фото: Getty Images

Пол Скоулз в соціальних мережах накинувся на Олександра Зінченка з нецензурною лайкою під час перемоги Арсеналу над Ноттінгем Форест з рахунком 2:1.

Зінченко розпочав гру за Арсенал на позиції лівого захисника, як завжди. У команді Мікеля Артети українець виконує ту саму роль "перевернутого захисника", яку він виконував у Манчестер Сіті під керівництвом Пепа Гвардіоли, зміщуючись у півзахист, коли його команда володіє м'ячем. За останні кілька років багато команд почали використовувати захисників, які переміщуються в середину поля, щоб забезпечити чисельну перевагу та контроль. Однак можна з упевненістю припустити, що легенда Манчестер Юнайтед Скоулз не є прихильником такого підходу.

Скоулз під час матчу опублікував в Instagram історію з підписом:

«Вихід захисника в центр півзахисту - це образа для гравця центрального півзахисту... Я думаю, що йому слід сказати, щоб він забирався на**й звідси....».

Потім він отримав відповідь від свого колишнього партнера по команді Юнайтед Філа Невілла, який сказав «Ми, захисники, можемо грати де завгодно, приятелю».

Зінченко продемонстрував видатну гру проти Фореста, але наприкінці його помилки в обороні коштували дорого. Він намагався зловити зірку Фореста Гонсало Монтієля в офсайді, але переможець чемпіонату світу зумів втриматися і виграти повітряну битву в українця.

Скориставшись ситуацією, аргентинець переправив м'яч у штрафний майданчик, де Тайво Авонії зміг забити. Правий захисник Арсеналу Бен Уайт висловлював своє роздратування Зінченком, і наприкінці гри їх довелося розняти партнерам по команді.

Захисник Арсеналу, швидше за все, знову вийде на поле в наступній грі за команду Артети, незважаючи на свою помилку, оскільки він є ключовим членом команди, яка продовжує намагатися залишитися в боротьбі за чемпіонський титул. Наступного разу Арсенал грає проти Ліверпуля, і в разі перемоги може випередити команду Юргена Клоппа на перше місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, в залежності від інших результатів.

Читайте також: АПЛ: прогноз Конкурента на 31 січня 2024

Відома оцінка Миколенка за матч проти Фулгема

1109
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К