Поділитись:

Зірка Астон Вілли Аліша Леманн спробувала себе у тренерській діяльності

Вівторок, 30 січня 2024, 16:16
267
0
0
Зірка Астон Вілли Аліша Леманн спробувала себе у тренерській діяльності

фото: Getty Images

Аліша Леманн стала тренером, зірка Астон Вілли може похвалитися бездоганною грою в першій лізі Baller League.

Коли швейцарська спортсменка Леманн не була зосереджена на внутрішніх справах у жіночій суперлізі, вона об'єдналася з переможцями чемпіонату світу Лукасом Подольскі та Матсом Хуммельсом, щоб взяти участь у новому захоплюючому змаганні, яке проходить у Німеччині.

Вона, разом з екс-форвардом Арсеналу Подольскі, була запрошена в якості тренера на турнір. Леманн працювала з Стрітз Юнайтед і не могла б і мріяти про кращий початок кар'єри менеджера, незважаючи на те, що працювала дистанційно.

Леманн була серед тих, хто спостерігав здалеку, коли Стрітз Юнайтед здобула дві перемоги з двох, обігравши Бетон Берлін з рахунком 2:0. 25-річна швейцарка, яка нещодавно відсвяткувала свій день народження разом з партнером і зіркою Вілли Дугласом Луїсом, була змушена спостерігати з дому, коли її клуб вийшли на поле.

Леманн буде рада побачити, як одна з команд, до якої вона причетна, насолоджується відчуттям перемоги цього тижня. Адже Вілла зазнала болісної поразки від Манчестер Юнайтед з рахунком 2:1 у минулому турі, яка залишила клуб на восьмому місці в турнірній таблиці АПЛ.

Читайте також: Одноклубник Кривцова з Інтер Маямі знявся у новій рекламі

Кубок африканських націй 2023: календар матчів та результати плей-оф

267
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К