Поділитись:

Вернидуб: Рівень УПЛ, може, і впав, але вона на 100% стала цікавішою

Вівторок, 30 січня 2024, 13:44
353
0
0
Вернидуб: Рівень УПЛ, може, і впав, але вона на 100% стала цікавішою

Фото ФК Кривбас

Головний тренер Кривбасу в інтерв'ю "УФ" поділився своїми враженнями від нинішнього рівня УПЛ та оцінив шансик  криворізької команди на чемпіонство. 

- Скажіть чесно, мрієте про чемпіонство? Готові кинути виклик Шахтарю?

- Чому ні? Про чемпіонство мріє кожен тренер, і я не виняток. У Кривбаса є хороший шанс і потрібно спробувати поборотись. Але це тільки в думках, а як воно буде – подивимось у другому колі. Мені дуже хочеться, щоб у другій частині чемпіонату мої хлопці виглядали ще краще, ніж у першій. Кожен тур для нас буде чемпіонським.

– Як оціните рівень нинішнього чемпіонату України?

– В умовах війни дуже важко запрошувати якісних іноземців, багато хороших гравців просто бояться їхати в Україну. Але, все одно, деякі непогані легіонери приїжджають, повернулось багато українців. Той же Шахтар повернув своїх вихованців: Чигринського, Ракицького, які піднімають рівень УПЛ. 

Рівень чемпіонату, може, і впав у порівнянні із 2012 роком, але він на 100% став цікавішим. Сьогодні є 6-7 команд, які можуть боротися за найвищі нагороди. Раніше такого не було. Всі знали, що перше місце займуть Шахтар чи Динамо, а за третє будуть боротися Дніпро та Металіст. 

А сьогодні команди, які тільки нещодавно увійшли в УПЛ, – Кривбас, Полісся, Рух, – боряться за нагороди. Той же Чорноморець не варто списувати з рахунків. Якби у Григорчука був трішки кращий склад, то він міг би поборотись за найвищі місця, хоча одеський клуб боротьбу ще не закінчив.

Джерело: Український футбол

Читайте також:

Гендиректор Кривбасу: В усіх чемпіонатах Європи є U-21, це тільки у нас немає

Тренер збірної України: Ми постійно шукаємо нових гравців

Пономарьов: До відновлення УПЛ всі гравці мають бути готові

 

353
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К