Поділитись:

Пономарьов: До відновлення УПЛ всі гравці мають бути готові

Вівторок, 30 січня 2024, 12:35
281
0
0
Пономарьов: До відновлення УПЛ всі гравці мають бути готові

Фото ФК Рух

Головний тренер Руху в коментарі клубній пресслужбі розповів про те, як проходять збори львів'ян, оцінив суперників у спарингах та згадав про кадрову ситуацію в команді. 

"Штурм та Браво – дуже хороші команди. Так, австрійці вийшли у плей-офф Ліги Конференцій, а словенці борються за те, щоб грати в єврокубках і здобути бронзові медалі чемпіонату. Штурм вже пройшов майже весь збір і 3 лютого гратиме у Кубку Австрії. Виходячи з їхньої форми, буде цікаво перевірити наших гравців на їхньому фоні". 

"Я задоволений тим, як футболісти працюють на цих зборах. Зараз в команди етап серйозних навантажень. Звісно, завжди є певні моменти і не може бути все гладко, бо так просто не буває. Втім загалом процес проходить в хорошому руслі, у нас мало травмованих гравців. Зокрема, до відновлення УПЛ всі гравці мали б бути готові. Головне зараз – добре підготуватись до поновлення чемпіонату України. Так, Підгурського, Едсона, Слюбика, Федора та Сича не вистачало у перших товариських матчах, але ми чекаємо на їх повернення до головних поєдинків. У них немає серйозних ушкоджень, але ми не готові ризикувати їхнім здоров’ям під час зборів", - розповів Віталій Пономарьов. 

Читайте також:

Колишній голкіпер збірної України роздумує над завершенням кар'єри

Зоря попрощалася з легіонером та оголосила про зміни в тренерському штабі

Новачок Шахтаря відзначився голом за збірну Бразилії (+Відео)

281
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К