Поділитись:

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 30 січня - 1 лютого 2024

Вівторок, 30 січня 2024, 12:15
168
0
0
АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 30 січня - 1 лютого 2024

Фото: GettyImages

Ми знаємо, що наставник Ліверпуля Юрген Клопп покидає клуб наприкінці сезону, але як його заява вплине на боротьбу за титул чемпіона Прем'єр-ліги, починаючи з гри в середу проти Челсі? Футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон знову робить прогнози на всі 380 матчів Прем'єр-ліги. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

Пропонуємо вашій увазі наші прогноз на матчі, які відбудуться з вівторка 30 січня по четвер 1 лютого.

 

Віторок, 30 січня Прогноз
Ноттінгем Форест - Арсенал 0:2
Фулгем - Евертон  1:1
Лутон Таун - Брайтон 1:2
Крістал Пелес - Шеффілд Юнайтед 1:0
Астон Вілла - Ньюкасл 3:1
Середа, 31 січня Прогноз
Манчестер Сіті - Бернлі 3:0
Тоттенгем - Брендфорд 2:1
Ліверпуль - Челсі 2:1
Четвер, 1 Лютого Прогноз
Вест Гем - Бормут 1:1
Вулвергемптон - Манчестер Юнайед 1:1

 

Ноттінгем Форест - Арсенал

 

Вівторок, 30 січня, 21:30.

Це лише третя гра Арсеналу в січні, тож вони добре відпочили, але не просто так.

Підопічні Мікеля Артети отримають користь від часу, який вони провели на тренувальному полі. Також почуватимуться відновленими перед поєдинком.

Це одна з причин, чому я ставлю на "канонірів" проти Ноттінгем Фореста. Вони з тривогою очікують зустрічі, особливо зараз, коли їм загрожує зняття очок за порушення фінансових правил Прем'єр-ліги.

Наразі Форест лише на чотири очки випереджає зону вильоту, тож їм справді потрібно щось від цієї гри. Я не бачу, що вони це отримають.

 

Прогноз Саттона: 0-2

 

 

Фулгем - Евертон

 

Вівторок, 30 січня, 21:45.

Минулого тижня Фулгем вилетів з обох кубків протягом чотирьох днів, незважаючи на те, що грав непогано в обох матчах. Але останнім часом їхні моменти стали менш результативними, і саме це їм дорого обійшлося.

Саме Евертон був марнотратним, коли ці команди зустрічалися на Гудісон Парк у день відкриття сезону. Тоді команда Марко Сілви здобула очки.

Цього разу Евертон у відчаї, як і Форест, а Шону Дайчу дуже потрібен результат. Його команда знаходиться трохи вище зони вильоту.

Це важлива гра для "ірисок", адже попереду важкі матчі з Тоттенгемом та Манчестер Сіті. Але забивати голи для них теж проблема.

Домінік Калверт-Льюїн повинен почати забивати за Евертон, якщо вони збираються почати вигравати матчі. Мені здається, що ця гра дуже пахне нічиєю.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

 

Лутон Таун - Брайтон

 

Вівторок, 30 січня, 21:45.

На минулих вихідних Лутон здобув хорошу перемогу над Евертоном в Кубку Англії. В Прем'єр-лізі вони знаходяться в такому становищі, яке я не вважав можливим для них на початку сезону. Вони пройшли половину шляху з реальними шансами залишитися в чемпіонаті.

Незважаючи на це, я ставлю на Брайтон. Вони не забили в жодному з двох попередніх матчів чемпіонату, але забили дев'ять м'ячів у двох останніх матчах Кубка Англії. Я не думаю, що Лутон зможе їх зупинити.

 

Прогноз Саттона: 1-2

 

 

Крістал Пелес - Шеффілд Юнайтед

 

Вівторок, 30 січня, 22:00.

Це важлива гра для тренера Шеффілд Юнайтед Кріса Вайлдера, оскільки його команді дуже потрібен результат. З іншого боку, вона має величезне значення для наставника Крістал Пелес Роя Ходжсона.

Мені просто цікаво, якою буде атмосфера на Селхерст Парк. І чи справді фанати "орлів" підтримають Ходжсона після їхніх протестів проти Арсеналу в останньому матчі чемпіонату.

Вони повинні це зробити, незалежно від того, що вони думають про загальний напрямок розвитку клубу. Пелес ризикує потрапити в болото вильоту.

На полі повернення Майкла Олізе після травми буде величезним стимулом для Ходжсона. Якщо він буде достатньо здоровий, щоб вийти на поле, то разом з Еберечі Езе він, ймовірно, стане вирішальним фактором у цій грі.

Ми знаємо, що Шеффілду Юнайтед не забракне самовіддачі, але знову ж таки, їх підводить брак якості. 

 

Прогноз Саттона: 1-0

 

 

Астон Вілла - Ньюкасл Юнайтед

 

Вівторок, 30 січня, 22:15.

Я добре пам'ятаю цю гру з початку сезону. Тоді Ньюкасл виграв 5:1 на Сент-Джеймс Парк.

У Астон Вілли був жахливий день на північному сході. А Тайрон Мінгс отримав серйозну травму на додачу до важкої поразки. Але я очікую, що вони візьмуть реванш тут.

У суботу Ньюкасл здобув хорошу перемогу над Фулгемом у Кубку Англії, але вони програли чотири матчі поспіль у чемпіонаті і мають жахливу виїзну статистику. Шеффілд Юнайтед є єдиною командою вищого дивізіону, яка набрала менше очок на виїзді в цьому сезоні.

Вілла Парк - це не те місце, куди можна прийти, щоб розігнатися. Мені здається, що сезон Ньюкасла потроху розвалюється, оскільки вони не можуть підписати більше гравців у це вікно.

Замість цього, здається, вони просто намагаються втримати кількох гравців. Ходить багато чуток про те, хто ще може піти.

 

Прогноз Саттона: 3-1

 

 

Манчестер Сіті - Бернлі

 

Середа, 31 січня, 21:30.


Колишній захисник Сіті Венсан Компані отримає чудовий прийом, коли повернеться зі своїм Бернлі на стадіон Етіхад. Однак я не думаю, що його шанси на щось більше будуть високими.

Це великий вечір у верхній частині таблиці. Ліверпуль зіграє з Челсі, і я не очікую, що Сіті втратить жодного очка. Мені подобається, як Бернлі грає у футбол, але вони також можуть бути трохи наївними.

Це не буде побиття, але Сіті має здобути комфортну перемогу. Найважче для їхніх титулованих суперників - це те, що Кевін де Брюйне набирає форму, а Ерлінг Голанд незабаром повернеться в стрій.

Сіті має потужну оборону. Ми досягли тієї стадії сезону, на якій вони, як правило, дають волю емоціям. Буде великим шоком, якщо вони програють вдома "кларетс".

 

Прогноз Саттона: 3-0

 

 

 

Тоттенгем - Брентфорд

 

Середа, 31 січня, 21:30.

Цього сезону Брентфорду довелося нелегко. Але повернення Івана Тоні вже стало величезним стимулом. Він повернувся з чимось особливим у матчі проти Ноттінгем Форест, і здавалося, що він ніколи не був у відпустці.

Ці дві команди зіграли внічию 2:2 на початку кампанії. І я не думаю, що і цього разу між ними буде велика різниця, не зважаючи на те, що Тоттенгем втратив Сон Хин Міна.

"Шпори" все ще мають реальні шанси виграти титул. Хоча я не думаю, що хтось дійсно в це вірить. І якщо вони хочуть залишитися в цій гонці, то їм потрібно вигравати такі матчі, як цей.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

 

Ліверпуль - Челсі

 

Середа, 31 січня, 22:15.

Це дуже важлива гра для Ліверпуля.

Це генеральна репетиція перед фіналом Кубка Карабао. Також це надзвичайно відповідальний матч для Ліверпуля після заяви Клоппа про те, що він покидає команду наприкінці сезону.

Челсі виграв три останні матчі Прем'єр-ліги, тож вони поступово набирають обертів і знаходять певну стабільність.

Протягом багатьох років між цими двома командами було кілька чудових матчів. Я не зовсім впевнений, хто вийде переможцем у цьому поєдинку.

Враховуючи позицію Челсі в таблиці, у них не так багато шансів на перемогу. Якщо ви запитаєте їхніх фанів, вони, ймовірно, воліли б виграти фінал Кубка, а не цю гру.

Ви все ще не знаєте, що можна очікувати від команди Почеттіно, хорошого чи поганого. Навіть якщо вона проявить себе, то може створити Ліверпулю кілька проблем. Я все ж збираюся поставити на перемогу Ліверпуля, хоча вона і буде дуже близькою до цього.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

 

Вест Гем - Борнмут

 

Четвер, 1 лютого, 21:30.

Цей матч нелегко назвати простим. Вест Гем виснажений травмами, а Борнмут, за винятком важкої поразки від Ліверпуля, перебуває в дуже хорошій формі.

Вони зіграли внічию 1:1, коли зустрічалися в день відкриття сезону. І я бачу, що ця гра буде такою ж близькою до нічиєї.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

Вулвергемптон - Манчестер Юнайтед

 

Четвер, 1 лютого, 21:30.

Мені шкода Еріка тен Хага. Навіть коли його Манчестер Юнайтед перемагає, завжди здається, що щось не так.

Цього разу йдеться про те, що відбувається з Маркусом Рашфордом або Бруну Фернандешем. Вони кажуть, що окремі їхні гравці занадто скупі перед воротами.

Це важка гра для Юнайтед, і "вовки" все ще відчуватимуть себе приниженими після того, як створили стільки моментів на Олд Траффорд у серпні. Тоді вони були кращою командою, але все одно програли матч.

У Юнайтед повертаються травмовані гравці, такі як Лісандро Мартінес і Каземіро. Але я все ще не впевнений, що вони грають як команда.

Вони добре грають на контратаках, але Вулвз добре збалансовані. Я не думаю, що вони будуть занадто часто ловити їх там.

Підопічних Гарі О'Ніла важко перемогти, тому я збираюся поставити на нічию.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

168
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К