Поділитись:

Срна: Нам потрібно повертати український футбол на свої позиції

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 28 січня 2024, 10:31
387
0
0
Срна: Нам потрібно повертати український футбол на свої позиції

Фото ФК Шахтар

Спортивний директор Шахтаря в інтерв‘ю клубній пресслужбі розповів про трансфер Марлона Гомеса, плани на майбутнє та бажання повернути український футбол на найвищий рівень.

"За Марлоном Гомесом ми стежили кілька місяців. Може зіграти на кількох позиціях, він посилить конкуренцію. Нам потрібна конкуренція у центрі поля, сам гравець захотів у Шахтарі. Він закінчить справи у збірній та приїде до Шахтаря трохи пізніше – залежить від виступів його національної команди. Часи важкі, але ми намагаємося підняти український футбол і Шахтар". 

"Хочемо зробити найсильніший Шахтар, і трансфери Кевіна та Марлона це показують. Нам потрібно повертати футбол на свої позиції, щоби дві команди від України були в Лізі чемпіонів, щоб Дніпро грав у фіналі Ліги Європи, а Кривий Ріг був у єврокубках. Не можна допускати падіння українського футболу, це наш обов’язок", - розповів Срна

Зазначимо, що Шахтар в зимове трансферне вікно придбав двох бразильських виконавців. Півзахисника Гомеса та вінгера Кевіна, за яких в сумі заплатив 24 млн євро і ще може виплатити 7 млн в якості бонусів.

Читайте також:

Офіційно: Шахтар підписав талановитого бразильського півзахисника

Шахтар перевершив УПЛ за трансферними витратами

Топалов вже на зборах з Колосом

387
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К