Поділитись:

Клопп відмовився працювати з Абрамовичем

Субота, 27 січня 2024, 14:45
640
0
0
Клопп відмовився працювати з Абрамовичем

фото: Getty Images

Челсі намагався найняти Юргена Клоппа ще до того, як його призначили тренером Ліверпуля, але німець не був зацікавлений в тому, щоб очолити Стемфорд Брідж.

Клопп приєднався до Ліверпуля у 2015 році після успішної роботи в дортмундській Боруссії. Тодішній власник Челсі Роман Абрамович намагався переманити тренера до західного Лондона, але Клоппа відштовхнула тенденція власника "синіх" звільняти менеджерів через короткий проміжок часу.

Клопп оголосив, що залишить посаду менеджера Ліверпуля після закінчення сезону. Бос "червоних" приєднався до клубу в 2015 році і допоміг привести клуб до успіху в Прем'єр-лізі, Кубку Англії та Лізі чемпіонів, серед іншого.

Клопп зустрічався з Челсі 22 рази з моменту приходу на Енфілд і дев'ять разів його команда виходила переможцем. Дев'ять разів команди грали внічию, а Челсі чотири рази перемагав команду Клоппа.

У неділю (28.01.) Клопп і його Ліверпуль зіграють з Норвічем у Кубку Англії. Через три дні він сподіватиметься досягти 10 перемог над "синіми", коли прийматиме їх на Енфілді в рамках Прем'єр-ліги.

Читайте також: Гвардіола радіє відходу Клоппа з Ліверпуля: Я буду спати краще!

Челсі та Астон Вілла не виявили сильнішого. Відома оцінка Михайла Мудрика

640
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К