Поділитись:

Матч між Андерлехтом і Генком планують переграти через помилку арбітрів

П'ятниця, 26 січня 2024, 21:40
583
1
0
Матч між Андерлехтом і Генком планують переграти через помилку арбітрів

Наприкінці минулого року, 23-го грудня, відбувся матч між Андерлехтом та Генком. Господарі здобули перемогу, однак поєдинок хочуть переграти через помилку суддів.

На 19-й хвилині гри 19-го туру чемпіонату Бельгії головний суддя Натан Вербомен призначив одинадцятиметровий удар за гру рукою на користь гостей. 
Удар Бріана Хейнена з пенальті був відбитий воротарем Каспером Шмейхелем, але Іра Сор зіграв на добиванні і відправив м'яч у сітку. Однак гол був скасований через те, що його автор завчасно вбіг у штрафний майданчик.

При цьому відеоассистент і головний суддя проігнорували той факт, Ярі Версхарен і Маріо Струйкенс з Андерлехта також пересікли лінії до удару. Замість того, щоб дозволити Генку виконати пенальті знову, рефері призначив вільний удар на користь Андерлехту.

Суддівський департамент вирішив, що сталася людська помилка, а тому перегравати матч не має підстав. Генк оскаржив це рішення, і дисциплінарний комітет Королівської бельгійської футбольної асоціації підтримав клуб, тому гра повинна бути проведена знову.

Андерлехт збирається подати апеляцію.

Читайте також:

Футболіст зник під час святкування гола (+Відео)

Кубок Азії 2023: календар матчів та результати плей-оф

Російський клуб так і не зміг отримати компенсацію за трансфер Зінченка

583
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К