Поділитись:

Джуд Беллінгем здивував Фердінанда і Макелеле своєю грою за Реал

П'ятниця, 26 січня 2024, 17:53
378
1
0
Джуд Беллінгем здивував Фердінанда і Макелеле своєю грою за Реал

Фото: GettyImages/GOAL

Джуд Беллінгем, 20-річний півзахисник Реала і збірної Англії, продовжує вражати своєю грою на найвищому рівні. Він не тільки забив 18 голів у 26 матчах за іспанський клуб, але й отримав почесні нагороди "Копа Трофі" та "Голден бой" у 2023 році. Ексгравець Манчестер Юнайтед і Англії Ріо Фердінанд назвав його "неймовірним талантом", який навіть насмілився взяти номер легендарного Зінедіна Зідана.

Фердінанд розповів, що говорив з колишнім партнером Зідана по Реалу Клодом Макелеле, який був захоплений Беллінгемом.

«Джуд Беллінгхем зараз на висоті, він настільки хороший. Я говорив з [Клодом] Макелеле, і перше, що він сказав, було «Беллінгем». Він сказав мені: «Ти знаєш, наскільки це відповідально і страшно - грати за Мадрид і на Бернабеу». І цей хлопець навіть взяв номер Зідана!», - розповів Фердінанд.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Беллінгем почав свою кар’єру у Бірмінгемі, де дебютував у 16 років. Влітку 2023 року він перейшов до Реала за рекордну суму в 103 мільйони євро. Він швидко адаптувався до нової команди і став одним з лідерів на полі. Він виконує пенальті і не боїться відповідальності. 

Джуд вважається одним з претендентів на "Золотий м’яч" у майбутньому. Наступний матч Реал зіграє з Лас-Пальмасом у суботу, 27 січня, в рамках чемпіонату Іспанії.

Читайте також: Хаві зізнався, що його час в Барселоні закінчується

Лунін отримає шанс від Анчелотті

Відбулося жеребкування півфінальних матчів Кубка Іспанії

378
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К