Поділитись:

Принц Саудівської Аравії: Нам подобається Мбаппе

П'ятниця, 26 січня 2024, 17:02
393
0
1
Принц Саудівської Аравії: Нам подобається Мбаппе

Фото: GettyImages

Кіліан Мбаппе, який має покинути ПСЖ влітку, знову опинився в центрі уваги через чутки про його перехід до Реалу Мадрида.

За деякими даними, 25-річний форвард вже погодився підписати контракт з мадридцями в кінці сезону як вільний агент, хоча офіційного підтвердження цього ще немає. ПСЖ намагається переконати Мбаппе підписати новий контракт, а також існують зв’язки з грандами Прем’єр-ліги, такими як Ліверпуль.

Саудівці вже відібрали у ПСЖ Неймара минулого літа, і бразилець опинився в Аль-Хілялі. Також були зв’язки з Мбаппе, але з них нічого не вийшло.

Однак у недавньому інтерв’ю принц Абдалла Саад Абдулазіз Аль Сауд, член саудівської королівської родини, розкрив, що Мбаппе є особою, яка цікавить лігу Близького Сходу.

«Звичайно, він нам подобається. Кіліан Мбаппе - хороший гравець, він сильний, і я сподіваюся побачити його гру в Саудівській Аравії, в будь-якій команді нашого чемпіонату.

 

Саудівська Аравія зараз - монстр ринку. У нас є Кріштіану Роналду, Карім Бензема. У нас сильний чемпіонат, і ми знову здивуємо. Прийдуть ще зірки. Саудівська Аравія планує стати номером 1 у футболі. Скоро», - сказав він, як цитує Mundo Deportivo.

Француз, швидше за все, підпише контракт з Реалом Мадридом або продовжить контракт з ПСЖ цього літа.

Читайте також: Федерація футболу Франції відмовилась відпускати тренера на КАН

Саудівський чиновник хоче придбати клуб французької Ліги 1

Ліга 1: прогноз Конкурента на матч Ліон - Ренн 26 січня 2024

393
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К