Поділитись:

Клопп пішов, хто наступний? Чотири кандидати на пост головного тренера Ліверпуля

П'ятниця, 26 січня 2024, 14:29
973
0
1
Клопп пішов, хто наступний? Чотири кандидати на пост головного тренера Ліверпуля

Фото: GettyImages

Юрген Клопп оголосив, що після закінчення сезону покине пост головного тренера Ліверпуля. Німецький фахівець привів клуб до неймовірних успіхів, вигравши всі внутрішні трофеї, які були йому доступні, і завершивши 30-річне очікування титулу Прем’єр-ліги.

Тепер у Ліверпуля починається пошук нового тренера, і вже є кілька кандидатів, які можуть зайняти місце Клоппа. Ось чотири з них:

Пеп Лійндерс - поточний асистент Клоппа, який є одним з головних творців стилю гри Ліверпуля, з їх агресивною високою лінією, маніакальним тиском та енергією. Якщо клуб хоче зберегти свою ідентичність, то це може бути ідеальний варіант.

Роберто Де Зербі - наставник Брайтона, який не тільки зробив свою команду такою, яку важко перемогти, але й перетворив її на команду, яка вміє атакувати своїх суперників. У минулому році він двічі розгромив Ліверпуль, включаючи перемогу 3-0, яка змусила б вас задуматися, яка з команд виграла шість Ліг чемпіонів, а яка ні.

Стівен Джеррард - легенда Ліверпуля, який після завершення кар’єри постійно пов’язувався з поверненням в клуб, але вже як тренер. Він здавався ідеальним кандидатом, поки не був звільнений з Астон Вілли після поганої серії результатів, і не відправдав очікувань в Саудівській лізі.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Хабі Алонсо - найбільш ймовірний і привабливий вибір для фанатів Ліверпуля. Іспанець був культовим героєм, коли грав в клубі, особливо за забитий третій гол у історичному камбеку проти Мілана у фіналі Ліги чемпіонів 2005 року. Його тренерська кар’єра виявляється такою ж успішною, як і гравецька, оскільки він зараз очолює Баєр Леверкузен, який лідирує в Бундеслізі. У лізі в якій домінувала мюнхенська Баварія протягом останнього десятиліття. Алонсо виглядає так, ніби він ламає цю тенденцію в Німеччині. Зі своєю командою, яка ще не програла жодної гри в цьому сезоні, вони на шляху до створення історії в 2024 році.

Читайте також: Пеп Гвардіола розкритикував керівництво Манчестер Юнайтед

Вест Гем орендував хавбека Манчестер Сіті

Ньюкасл хоче взяти в оренду гравця Тоттенгема

Нападник Борнмута Соланке вшанував пам’ять матері товариша по команді

973
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К