Поділитись:

Бєланов про конгрес УАФ: Павелко — це мій товариш, я робив свою справу добре

Четвер, 25 січня 2024, 16:08
6946
0
1
Бєланов про конгрес УАФ: Павелко — це мій товариш,  я робив свою справу добре

Легенда українського футболу Ігор Бєланов висловив свою підтримку Андрію Павелку, якого арештували на 60 діб за звинуваченням у фінансових розкраданнях в УАФ. Бєланов назвав Павелка своїм другом і колегою, з яким він працював на благо українського футболу.

– Поділіться враженнями після конгресу.

– Ну нормально, прийшла нова людина. Йому хочеться так, він керівник… Не можу нічого казати, бо я ще сам нічого не знаю. Якщо будемо потрібні… Якщо ні, то це життя.

– А як бути з тією ситуацію, що Ви ходили на судові засідання до Андрія Павелка? Як тепер? Чи продовжуєте Ви його підтримувати?

– Це мій товариш, друг. Людина, з якою ми працювали. Як інакше? Не знаю ніяких там підводних… Мене це навіть не цікавить. Я робив справу, робив добре. Старався, де я тільки не був. Турніри відкривали, їздили, військові об’єкти, всюди, одягав бронежилети, возив батареї, м’ячі, з людьми спілкувався. Все це в пресі є, по Європі пішло це.

Якщо ми будемо потрібні з Олегом Володимировичем Блохіним... Але це життя. Що зробиш. Пишіть тільки позитив, бо я вже втомився від цього негативу, тому й тікаю від вас.

Джерело: Tribuna.com

Читайте також: Шевченко провів кадрові зміни в органах футбольного правосуддя УАФ

Шевченко запропонував нову модель регіонального представництва в УАФ

Андрій Шевченко обраний новим президентом УАФ

Шевченко обрав своїх заступників і генерального секретаря УАФ

6946
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К