Поділитись:

Хаві знову заговорив про свій відхід після вильоту з Кубка Іспанії

Четвер, 25 січня 2024, 11:48
431
0
0
Хаві знову заговорив про свій відхід після вильоту з Кубка Іспанії

Фото: GettyImages

Керманич Барселони Хаві Хернандес не виключає можливості свого відходу з клубу, якщо він не зможе виграти жодного трофею в цьому сезоні. Барселона програла Атлетіку Більбао в додатковий час у чвертьфіналі Кубка Іспанії з рахунком 4:2. Каталонцям залишилася тільки боротися за Лігу чемпіонів і чемпіонат Іспанії, де вона відстає від лідера на вісім очок.

Хаві заявив після матчу, що його команді не вистачило трохи вдачі, хоча вона виглядала втомленою.

«Коли я побачив жеребкування, я вже сказав, що нам не пощастило, бо один матч на Сан Мамес завжди дуже складний. Ми вийшли вперед, пропустивши першиими і навіть мали переможний шанс у Ламіне перед додатковим часом. Тепер треба відновитися до суботи, думати про Лігу і чемпіонат і боротися в них. Ми можемо пишатися, що принаймні спробували до кінця», - сказав він.

Раніше цього місяця Хаві був рішучим у тому, що якщо Барселона не виграє нічого, або якщо він відчує, що команда більше не слухає його, то він піде в кінці сезону. Це була тема, яку він знову доторкнувся під час прес-конференції.

«Те, що я сказав, це те, що я буду змушений піти, якщо я не виграю титулів, або якщо ми не будемо конкурувати за них. Ви б’єте на сполох, але ви запитуєте про те, чи я буду продовжувати тренувати чи ні. Коли ти не виграєш, тренера винний. Сьогодні ми змагалися за трофей, але в кінці кінців, це те саме в усіх великих клубах. Якщо до кінця сезону ми не будемо на конкурентному рівні, я піду».

Найбільшим позитивом для Барселони була безсумнівно гра її молодих гравців. Незважаючи на два пропущених шанси, Ламіне Ямал був, можливо, найкращим гравцем Барселони, а також відзначилися Гектор Форт і Пау Кубарсі. Наступним великим випробуванням для Барселони буде Наполі в Лізі чемпіонів, на підготовку до якого Хаві має трохи менше місяця.

Читайте також: Довбик зробив асист, але "червоні дияволи" у меншості вибили Жирону з Кубка Іспанії

Мадридський Реал завершив підписання 19-річного нападника

Комітет арбітрів визнав деякі помилки VAR під час перемоги Реала над Альмерією

431
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К