Поділитись:

Президент Барселони звинуватив суддів у підтримці Реалу

Вівторок, 23 січня 2024, 09:22
536
0
0
Президент Барселони звинуватив суддів у підтримці Реалу

Фото: GettyImages

Президент Барселони Жоан Лапорта не стримав своїх емоцій після матчу Реал Мадрид - Альмерія, який закінчився перемогою мадридців з рахунком 3:2. Лапорта заявив, що суддівство було "соромом" і що відеоасистент (VAR) допоміг Реалу у трьох спірних ситуаціях, але не втручався, коли Вінісіус Жуніор міг отримати червону картку за удар ліктем Алехандро Посо.

«Те, що сталося (у Мадриді), було соромом. Суддівський колектив повинен відповісти за тиск, який відбувається цього сезону. Якщо вони цього не зроблять, це залишить нас дуже незадоволеними, бо це є зневагою до обов’язків», - сказав Лапорта, як повідомляє Diario AS.

Лапорта також додав, що Барселона не зменшила відставання від Реала через суддівські рішення. Він оптимістично налаштований щодо "блаугранас", стверджуючи, що вони з кожним днем ​​стають все більш згуртованими.

Барселона не раз скаржилася на те, що вважає на несправедливе ставлення з боку суддів, так само як і Реал. Варто зазначити, що Лапорта ще не дав належного пояснення щодо справи Негрейри, де він і Барселона звинувачуються у хабарництві.

Читайте також: Барселона обурена суддівством після перемоги Реала над Альмерією

Вінісіус Жуніор зверхньо прокоментував свій гол Альмерії

Атлетіко переміг Гранаду і повернувся у топ-4 Ла Ліги

536
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К