Поділитись:

Барселона обурена суддівством після перемоги Реала над Альмерією

Понеділок, 22 січня 2024, 09:28
1405
0
0
Барселона обурена суддівством після перемоги Реала над Альмерією

Фото: GettyImages

Тренер Барселони Хаві заявив, що Реал Мадрид отримує перевагу від рішень арбітрів у цьому сезоні, після того як лідер чемпіонату Іспанії здобув скандальну перемогу над Альмерією з рахунком 3:2.

Реал зумів відігратися з рахунку 0:2, але головним предметом суперечок став пенальті, який призначив відеоасистент (VAR) на 67-й хвилині за фол на Джуді Беллінгемі. Англієць сам виконав удар з 11-метрової позначки і зробив рахунок 2:1. Тренер Альмерії Гайска Гарітано, якого вилучили за протести в кінці гри, звинуватив суддів у підтримці Реала.

«Це не перший раз, коли таке трапляється зі мною тут», - сказав він.

Хаві підтримав позицію Гарітано і висловив своє невдоволення суддівством в Іспанії. Він сказав на прес-конференції:

«Я вже казав у Гетафе, що буде дуже важко виграти цю лігу. Є люди, які не пам’ятають, але я думаю, що ми могли б мати ще шість очок у цьому чемпіонаті. Я пам’ятаю пенальті в Колісеумі, гучний пенальті проти Рафіньї, гол Жоау Фелікса в Гранаді… Це не виправдання, це реальність, ситуації на 95-й хвилині, на якій завжди ставиться хрест… Є речі, які ми не контролюємо, всі це бачили сьогодні».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Тим часом, тренер Реала Карло Анчелотті вважає, що рішення були всі правильні, сказавши журналістам:

«Я розумію гнів Альмерії з приводу рішень, але я думаю, що вони були всі правильні. Я їх переглянув. Я думаю, що суддя їх правильно прийняв. Це не VAR приймає рішення. VAR консультує, а суддя вирішує. Я думаю, що він був правий».

Перемога Реала дозволила йому зберегти одне очко переваги над Жироною в Ла Лізі, тоді як Барселона відстає від команди Анчелотті на сім очок. Столичний клуб зіграє з Лас-Пальмасом у своєму наступному матчі Ла Ліги, тоді як команда Хаві зійдеться з Атлетіком у Кубку Іспанії в середу, 24 січня.

Читайте також: Тренер та гравці Альмерії прокоментували скандальну перемогу Реала

Українці розривають Ла Лігу. Відомі оцінки Довбика і Циганкова за матч проти Севільї

Довбик обійшов Ярмоленка за голами у топ-чемпіонатах

1405
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К