Поділитись:

Син легендарного коуча Реала пожартував про тренерське майбутнє батька

Субота, 20 січня 2024, 09:27
630
0
0
Син легендарного коуча Реала пожартував про тренерське майбутнє батька

фото: Getty Images

Питання про те, коли і де Зінедін Зідан повернеться на тренерську посаду, залишається актуальним, але без відповіді. Колишній керманич мадридського Реалу не має роботи з того часу, як залишив "Лос Бланкос" у 2021 році. Француза часто пов'язували з керівною посадою в Парі Сен-Жермен, але його син, Лука Зідан, пожартував, що було б "важко" бачити свого батька на посаді менеджера Парк де Пренс. 

Ім'я Зідана часто згадується, коли відкривається менеджерська вакансія. Влітку, до того, як Луїс Енріке зайняв цю посаду, його ім'я тісно пов'язували з роботою в ПСЖ, в той час як він також претендував на вакансії в Ювентусі, Манчестер Юнайтед і рідному клубі Олімпік де Марсель. 

Однак повідомлялося, що Зідан мріє очолити "Les Bleus", і він, можливо, думав, що його час настав після Чемпіонату світу 2022 року в Катарі. Однак, на подив багатьох, Дідьє Дешам продовжив свій контракт з Францією до 2026 року. З Карло Анчелотті, який також продовжив свій контракт з Реалом до 2026 року, ще одні двері зачинилися.

Переїзд до Марселя не є абсолютно нездійсненним, хоча зірки мають зійтися. Ще у вересні 2023 року France Bleu Provence повідомляв, що Зідан погодився стати менеджером з продажу Les Phocéens Саудівській Аравії. Однак чутки про продаж так і залишилися чутками, а нинішній власник клубу Франк Маккорт чітко дав зрозуміти, що не бажає продавати гіганта Ліги 1. 

Лука Зідан, воротар Ейбара, розповів про шанси свого батька очолити ОМ.

«Для Марселя не є табу говорити про мого батька, але ми говоримо про це занадто багато. Що б не сталося, він сам прийме рішення про те, де він хоче керувати, і ми будемо раді його рішенню», - сказав голкіпер. 

Втім, він зробив застереження у своїй заяві:

«Побачити його в ПСЖ? Це було б трохи складніше».

Незважаючи на часті посилання на Les Parisiens, схоже, що переїзд на Парк де Пренс не отримає схвалення в родині Зідана.

Читайте також: Син легенди мадридського Реала Зідана розповів, який клуб вважає найкращим

Ніцца попрощається із двома гравцями стартового складу

630
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К