Поділитись:

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 20-22 січня 2024

П'ятниця, 19 січня 2024, 17:00
326
1
0
АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 20-22 січня 2024

Фото: GettyImages

Міжсезонна перерва у АПЛ наближається до завершення, 10 матчів розбиті на два етапи. Перші п'ять матчів відбудулися 12 січня - 14 січня, причому трійка з першої п'ятірки в грі. Друга частина туру пройде з 20 січня по 22 січня. На Різдво Арсенал був лідером, але програв два останні матчі Прем'єр-ліги і вилетів з Кубка Англії - тож, чи зможуть вони відновити свій сезон у суботньому матчі проти Крістал Пелес? Футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон знову робить прогнози на всі 380 матчів Прем'єр-ліги. Також ви можете спрогнозувати результати матчів тут.

АПЛ: 21 тур (частина друга)
Субота, 20 січня Прогноз
Арсенал - Крістал Пелес 2:0
Брендфорд - Ноттінгем Форест 2:1
Неділя, 21 січня  
Шеффілд Юнайтед - Вест Гем 1:1
Борнмут - Ліверпуль 1:1
Понеділок, 22 січня  
Брайтон - Вулвергемптон 2:1

 

Арсенал - Крістал Пелес 

 

Субота, 20 січня, 14:30

Крістал Пелес вилетів з Кубка Англії проти Евертона, але вони точно придивлялися до цієї гри, оскільки Рой Ходжсон зробив заміни.

Ви знаєте, що робитиме Ходжсон - він закриється і спробує спантеличити Арсенал. Потім сподіватиметься отримати щось після перерви, так само, як "орли" зробили проти Манчестер Сіті перед Різдвом.

У них є якість, щоб завдати клопотів Арсеналу.Але я все ще думаю, що ця гра більше про те, чи зможуть "каноніри" знайти шлях крізь оборону Пелас.

Звичайно, є питання до команди Мікеля Артети після їхніх останніх результатів, особливо в атаці, де вони не використовували свої шанси.

Їм потрібно знайти спосіб змінити це. Я підозрюю, що вони це зроблять, але цей прогноз - це те, на що я сподіваюся більше, ніж на що-небудь інше.

Я хочу бачити Арсенал у боротьбі за чемпіонський титул, щоб кинути виклик Манчестер Сіті наприкінці сезону. Для цього їм доведеться вистояти під час таких періодів, як цей.

 

Прогноз Саттона: 2:0

 

 

Брентфорд - Ноттінгем Форест 

 

Субота, 20 січня, 19:30

Це важлива гра з багатьох причин. Обидві команди знаходяться трохи вище зони вильоту.

Брентфорд набрав лише три очки з останніх 24 і програв п'ять матчів поспіль в чемпіонаті. Але у них знову в строю Іван Тоуні після восьмимісячної дискваліфікації, що є величезною перевагою.

Ми не знаємо, в якому фізичному і психологічному стані перебуває Тоуні після такої тривалої перерви, але він забивав голи за команду Б і в матчах за зачиненими дверима. Тепер їм потрібно, щоб він робив те ж саме за першу команду.

Ноттінгем Форест посідає 15-те місце, на очко і місце вище "бджіл", після перемог у двох останніх матчах чемпіонату. Вони, мабуть, стурбовані тим, де вони опиняться після можливого зняття очок, якщо їх покарають після звинувачення у порушенні фінансових правил.

Отже, обом командам є за що грати, і я бачу, що це буде справжня битва. Домашня форма Брентфорда останнім часом розчаровує: три поразки в чотирьох матчах, але я все одно ставлю на те, що вони вирвуть перемогу.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

 

Шеффілд Юнайтед - Вест Гем

 

Неділя, 21 січня, 16:00

Наставник Шеффілд Юнайтед Кріс Вайлдер вирішив не везти свою команду в теплі краї під час зимової перерви. Його послання гравцям полягає в тому, що тільки наполеглива праця допоможе їм вибратися з неприємностей зараз.

"Блейдс" знаходяться в нижній частині Прем'єр-ліги і відстають від зони вильоту на вісім очок, тож у них попереду ще дуже багато роботи.

Їхній графік минулого місяця означав, що Вайлдер не мав багато часу на тренувальному полі зі своїми гравцями після того, як очолив команду на початку грудня. Тож, принаймні, у нього був шанс зробити це за останні пару тижнів.

Буде цікаво подивитися, як це вплине на результат, адже їхнє становище вимагає швидких результатів.

Вони є найгіршою командою у вищому дивізіоні, тому їм також потрібні голи. Саме тому вони взяли в оренду з Вільярреалу Бена Бреретона Діаса, але їм буде важко зламати Вест Гем.

"Молотобійці" напевно будуть розгубленими після недавньої поразки в Кубку Англії від Брістоль Сіті, але вони зробили кілька змін до тієї гри. Я просто не бачу, що вони знову будуть переможені.

Жодна зі сторін не грає в атакуючий стиль, тому вони не будуть особливо прагнути володіти м'ячем. Гра буде напруженою, і нічия буде очевидною.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

Борнмут - Ліверпуль 

 

Неділя, 21 січня, 18:30

Ми бачили, як Манчестер Сіті справлявся без Ерлінга Голанда в останні кілька тижнів - тепер настала черга Ліверпуля впоратися без Мохамеда Салаха. Нападник грає з Єгиптом на Кубку африканських націй.

Також "червоні" залишилися без травмованого Трента Александера-Арнольда, що є ще одним великим ударом. Особливо в такій складній грі, як ця.

Я сподіваюся на перемогу Ліверпуля, так само як і на перемогу Арсеналу над Пелес. Я хочу бачити чемпіонську гонку, яка йде до самого кінця, а форма Сіті починає виглядати загрозливою.

Чинні чемпіони вже отримали одну "базуку" у вигляді Кевіна де Брюйне, який повернувся після травми, щоб підсилити свою атаку. Вони мають отримати ще одну, як тільки Голанд відновиться після травми.

Це буде справжнім випробуванням для команди Юргена Клоппа. Борнмут програв Тоттенгему в останньому матчі чемпіонату на початку року, але створив достатньо моментів, щоб перемогти.

Спочатку я скептично ставився до тренера "вишень" Андоні Іраоли, можливо, тому, що Гарі О'Ніл не заслуговував на звільнення влітку. Але після повільного старту він показав, чому завжди потрібно давати новим тренерам час, щоб донести свої ідеї до команди.

До поразки від "шпор" Борнмут мав серію з семи перемог і однієї нічиєї в попередніх восьми матчах чемпіонату. Вони добре організовані і будуть готові тиснути на Ліверпуль, і у мене є відчуття, що вони отримають щось від цієї гри.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

Брайтон - Вулвергемптон

 

Понеділок, 22 січня, 21:45

Поєдинок дуже складно назвати прогнозованим, тому що обидві команди перебувають у пристойній формі.

Як я вже казав раніше, Брайтон ще не досягнув висот минулого сезону, але вони все ще восьмі, і їх все ще важко перемогти. Вони програли лише одну з останніх шести ігор чемпіонату, а з кінця жовтня зазнали лише двох поразок у 16 матчах у всіх турнірах.

В середині тижня Вулвз пройшли Брентфорд у Кубку Англії, а в чемпіонаті виграли три матчі поспіль. Вони також організовані та стійкі, а також несуть в собі гольову загрозу. Це ускладнює розуміння того, з чим ми маємо справу в цьому матчі.

Той факт, що Брайтон грає вдома, схиляє мене на їхню користь... Але я не здивуюся, якщо матч закінчиться внічию.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Читайте також: АПЛ: прогноз Конкурента на 20 січня 2024

Ла Ліга: прогноз Конкурента на матч Депортіво Алевес - Кадіс 19 січня 2024

Бундесліга: прогноз Конкурента на 20 січня 2024

326
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К