Поділитись:

Уболівальника Вулвергемптона під час матчу несподівано призначили арбітром

П'ятниця, 19 січня 2024, 14:12
447
0
0
Уболівальника Вулвергемптона під час матчу несподівано призначили арбітром

фото із соцмереж

Під час матчу Вулвергемптон - Бентфорд (3:2 після овертайму) травмувався асистент, що змусило уболівальника пана Беннетта вийти на поле в якості четвертого офіційного спостерігача.

Перед тим, як йому вручили навушник і він приступив до роботи, чоловік пройшов короткий курс навчання, як користуватися дошкою для замін.

Містер Беннетт з міста Бьюдлі, графство Вустершир, був присутній на матчі разом зі своїм 11-річним сином. Він сказав арбітру Ендрю Медлі, що може допомогти.

Йому не потрібно було надавати жодної кваліфікації, адже вже мав досвід у суддівстві, і коли його запитали, чи може він працювати на полі, він відповів:

«Дайте мені експрес-курс, і я зроблю це».

Батько, чий син спостерігав за матчем з трибуни, раніше судив ігри молодіжних команд. Він сказав, що прийняв цю ситуацію і знав, що це рідкісна можливість.

«Я просто подумав, які шанси, що таке коли-небудь станеться?», - додав він.

Пан Беннетт сказав, що він залишався професійним суддею, незважаючи на те, що його син підганяв його з трибун, а співробітники Брентфорда засипали його запитаннями.

Справжнє випробування настало, коли було оголошено переможця, який 28 січня зіграє з Вест Бромвічем у дербі четвертого раунду.

«Я був просто виснажений тим, що не міг відсвяткувати наш гол. Я повинен був залишатися нейтральним», – сміється пан Беннетт.

А також дадав, що подумав про те, що він єдиний фанат "Вовків", який не святкує

Пізніше містера Беннетта запросили до суддівської кімнати, незважаючи на те, що наступного дня йому потрібно було вставати на роботу з самого ранечку.

Читайте також: Манчестер Сіті може вилетіти з АПЛ через фінансовий фейр-плей

АПЛ: прогноз Конкурента на 20 січня 2024

447
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS