Поділитись:

Головний тренер Атлетіко Дієго Сіміоне зробив Реалу найкращий комплімент

П'ятниця, 19 січня 2024, 10:45
660
0
0
Головний тренер Атлетіко Дієго Сіміоне зробив Реалу найкращий комплімент

фото: Getty Images

Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сіміоне поспішив заспівати дифірамби мадридському Реалу після протистояння його команди з "вершковими".

Після того, як минулого тижня Реал здобув перемогу в Суперкубку Іспанії, цього разу саме Атлетіко забезпечив собі право хвалитися цим, здобувши перемогу з рахунком 4:2.

"Рохібланкос", які вийшли до чвертьфіналу Копа дель Рей, в свою чергу, не втратили надії на срібні нагороди за підсумками сезону.

Тому не дивно, що Дієго Сімеоне, спілкуючись з журналістами після матчу, сповнений похвал на адресу своєї тріумфаторської команди, виголосив промову.

Особливо високих похвал удостоївся Антуан Грізманн, який вивів господарів уперед у додатковий час завдяки моменту індивідуального блиску:

«З'явився такий чарівний футболіст, як Грізманн. Він забив м'яч під гострим кутом. Нам пощастило, що він у нас є, і нам пощастило, що він хоче бути з нами».

І все ж, не тільки своїм гравцям бос Атлетіко прагнув показати свою вдячність.

Крім того, аргентинець приділив особливу увагу суперникам столичного клубу. Підкреслюючи важливість останнього досягнення своєї команди, Сімеоне назвав мадридський Реал, поряд із чемпіоном Прем'єр-ліги Манчестер Сіті, "найкращою командою у світі".

Читайте також: Фанати Реала розкритикували Анчелотті за Арду Гюлера

Анчелотті не захотів коментувати гру Луніна після матчу з Атлетіко

660
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К