Поділитись:

Атлетіко бере реванш в Реала у супер драматичному матчі. Відома оцінка Луніна

Автор: Максим Торкотюк |
П'ятниця, 19 січня 2024, 01:22
1486
1
0
Атлетіко бере реванш в Реала у супер драматичному матчі. Відома оцінка Луніна

У матчі 1/8 фіналу Кубку Іспанії, 18-го січня, зустрілись два мадридських клуби. Атлетіко на своєму стадіоні приймав Реал. Варто відзначити, що це вже друга зустріч команд за декілька днів ( перша закінчилась 5:3 на користь Реалу). 

Український голкіпер Андрій Лунін вийшов на цей матч у стартовому складі. Вже вдруге поспіль українець починає поєдинок зі стартових хвилин. 

На початку першого тайму команди обмінялись моментами, але “матрацники” зуміли забити першими. Ліно забив у ворота Андрія після “асисту” Рюдігера. Щоправда, “вершковим” вдалося відновити рівновару ще до перерви.

Після перерви, на 57-ій хвилині, Атлетіко знову вийшов вперед через непорозуміння між Рюдігером та Луніном. Помилкою скористався Мората. Але Реал вдруге у матчі зміг відігратись. Хоселу відзначився після передачі Беллінгема. Більше голів у другому таймі ми не пбачили. В основний час команди не виявили сильнішого.

В першому овертаймі Антуан Грізман, вже втретє у зустрічі, зробив рахунок на користь "матрацників". Підопічні Карло Анчелотті понеслися штурмувати ворота суперника і навіть забили, але після перегляду VAR гол був скасований. В намаганнях відігратись гравці Реала зовсім забули про захист і зловили контракту, в результаті якої відзначився Родріго Рікельме, поставивши жирну крапку у матчі.

На рахунку 24-річного українця 8 сейвів, 1 перехоплений навіс, 55 дотиків до м’яча, 25 точних передач з 29 (86%) та  виграна верхова дуель. Оцінка від Sofascore 7,5. Це друга найкраща оцінка у складі Реалу. Андрія Луніна за цим показником випередив лише Джуд Беллінгем.

Читайте також: 

Команда з четвертого дивізіону ледь не створила сенсацію у кубковому матчі проти Барселони

Відомо, чи потрапив Андрій Лунін у стартовий склад на мадридське дербі

Відносини Роберта Левандовського та боса Барселони Хаві суттєво змінились

1486
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К