Поділитись:

Брест офіційно просить федерацію скасувати VAR

Четвер, 18 січня 2024, 17:34
303
0
0
Брест офіційно просить федерацію скасувати VAR

фото: Getty Images

Брест надіслав офіційного листа до федерації із закликом відмовитися від системи VAR. Керівні органи французького футболу обговорять це питання наступного тижня. 

У Бресті відчувають себе обділеними, коли справа доходить до суддівських рішень. Особливо гостро це відчувалося під час поразки від Монако на початку листопада.

«Переважаючими емоціями є розчарування, нерозуміння, злість. Ми не знаємо, чому до VAR звертаються, коли початкове рішення на нашу користь, а не тоді, коли все навпаки. У французькому футболі ми вирішуємо багато матчів, не обов'язково суддівськими рішеннями, а рішеннями VAR [...] Можливо, це некомпетентність, я не знаю», - сказав тренер Рой на прес-конференції. 

Пізніше у листопаді повідомлялося, що Брест подасть офіційний запит на відмову від системи VAR. Цей запит було надіслано до федерації, яка має розглянути це питання наступної середи (24.01).. Хоча інші клуби поділяють невдоволення Бреста щодо рішень VAR, жоден з них не приєднався у закликах повністю відмовитися від цієї системи. Шанси Бреста на те, що їхнє прохання буде задоволено, вкрай малі.

Читайте також: Ніцца офіційно підтвердила підписання Валентена Розьє

У Франції обшук після розкриття інформації про трансфер Неймар

303
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К