Поділитись:

Манчестер Юнайтед готується до трансферу Вінісіуса Жуніора. Реалу потрібні гроші на Мбаппе

Середа, 17 січня 2024, 12:26
464
0
0
Манчестер Юнайтед готується до трансферу Вінісіуса Жуніора. Реалу потрібні гроші на Мбаппе

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед планує зробити сенсаційний трансфер бразильського вінгера Реала Вінісіуса Жуніора, якого мадридці можуть продати, щоб зібрати кошти на підписання Кіліана Мбаппе.

За інформацією іспанського видання Sport, Реал може продати Вінісіуса, якщо отримає вигідну пропозицію. Бразилець, який забив хет-трик у фіналі Суперкубку проти Барселони, є одним з найкращих гравців Реала. Однак він може втратити своє місце в основному складі, якщо до команди приєднається Мбаппе.

Французький нападник ПСЖ може перейти в Реал безкоштовно влітку, але його зарплата складе 760 тисяч долларів на тиждень. Це означає, що Реалу доведеться витратити 190 мільйонів долларів протягом його контракту. Тому мадридці готові розглядати пропозиції по Вінісіусу, якого оцінюють в 165 мільйонів долларів.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Одним з зацікавлених клубів є Манчестер Юнайтед, який отримає фінансову підтримку від британського мільярдера Сера Джима Раткліффа. Крім Вінісіуса, Юнайтед також має намір підписати молодого таланта Крістал Пелес Майкла Олізе.

Вінісіус може захотіти змінити клуб через конкуренцію на лівому фланзі, а також через свою "скандальну" репутацію, яка не сприяє іміджу Реала. Зауважимо, що бразилець пропустив більшу частину сезону через травму, але Реал і без нього показував хороші результати.

Читайте також: Фердінанд закликав Арсенал купити гравця Ньюкасла

Калвін Філліпс не перейде в Ньюкасл! Три клуби АПЛ готові укласти угоду з Ман Сіті

Ман Юнайтед і Брайтон борються за захисника Ланса. За ним ще спостерігають клуби Серії А

464
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К