Поділитись:

Шокуюче призначення: Моурінью може очолити Барселону

Вівторок, 16 січня 2024, 17:15
516
0
0
Шокуюче призначення: Моурінью може очолити Барселону

Фото: GettyImages

За інформацією інсайдерських джерел, Жозе Моурінью може стати новим головним тренером Барселони, якщо клуб вирішить звільнити Хаві. Моурінью, який нещодавно був звільнений з Роми після поганих результатів, є одним з кандидатів на посаду в каталонському гранді.

Керівництво Барси розчароване в роботі Хаві, який очолив команду в листопаді 2021 року. Під його керівництвом Барса виграла лише 12 з 19 матчів в Примері, займаючи 4-е місце в турнірній таблиці. Також команда програла у нещодавньму Суперкубку Іспанії, ганебно поступившись Реал Мадриду 4:1.

Моурінью, який в минулому очолював Реал, Інтер, Челсі та інші топ-клуби, вважається досвідченим та амбітним тренером, який може підняти рівень гри Барселони. Однак його призначення також може викликати незадоволення серед уболівальників та гравців "вершкових", та серед вболівальників Барси які не схвалюють його стиль футболу.

Поки що невідомо, коли Барселона прийме рішення про майбутнє Хаві, але джерела стверджують, що Моурінью готовий прийняти пропозицію, якщо вона буде. Це може стати однією з найбільш несподіваних та скандальних призначень в історії футболу.

Читайте також: Хаві можуть звільнити в найближчі тижні - Джерело

Гравці Реала сказали Анчелотті, кого вважають головним воротарем

Роналду і його син підтримали Реал у фіналі Суперкубку Іспанії

516
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К