Поділитись:

Тренер Шахтаря отримав престижну нагороду в Нідерландах

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 12 січня 2024, 12:14
327
0
0
Тренер Шахтаря отримав престижну нагороду в Нідерландах

фото feyenoord.nl

У вівторок, 9-го січня, в Роттеррдамі відбулась церемонія нагородження Golden Mossel. Ця почесна нагорода щорічно присуджується людині, яка має велике значення для міста Роттердам.

Цього року це визнання отримав тренерський штаб Феєнорда: головний тренер Арне Слот і його помічники Джон де Вольф, Сіпке Хулсхофф і Маріно Пушич, який вже пішов з клубу, але також відіграв вагому роль у здобутті титулу чемпіона Нідерландів, за здобуття якого і було присуджено цю нагороду.

А вже після проведення церемонії Арне Слот в ірозмові з нідерландським ЗМІ розповів про роки спільної роботи з Пушичем:

"Ми працювали разом чотири-п'ять років. Ми з Маріно дуже добре та успішно працювали в АЗ та Феєнорді, і, перш за все, мені було дуже приємно. У якийсь момент ви починаєте краще пізнавати один одного за межами поля, це стосується і дружин, і дітей. Потім ваші стосунки переростають на щось більше, аніж просто колеги. Тоді ви стаєте друзями один з одним".

"Відхід Маріно в Шахтар - це невдача для Феєнорда, тому що ми могли б використовувати його дуже ефективно. Він був величезною доданою вартістю для нашого штабу.

Водночас я вважаю, що він заслуговував зробити цей крок більше, ніж будь-хто інший, тому що він також був вірний мені протягом п'яти років. Він підтримував мене щодня, навіть коли все було трохи складніше. Мені б дуже хотілося, щоб він залишився, але якщо у когось є амбіції стати головним тренером й отримати чудову можливість у такому клубі, як Шахтар, я думаю, він як ніхто заслуговував на це".

Читайте також:

Клуби АПЛ можуть підписати бразильського таланта інтерес до якого приписували Шахтарю

Азаров: Для таких молодих футболістів, як я, Шахтар команда, щоб розвиватися

Джерело: Ексгравець Минаю може перебратись до Серії А

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К