Поділитись:

Ренн виступив з різкою заявою після несанкціонованого від'їзду Неманьї Матича

П'ятниця, 12 січня 2024, 12:29
325
0
0
Ренн виступив з різкою заявою після несанкціонованого від'їзду Неманьї Матича

фото: Getty Images

Стад Ренн оприлюднив заяву на тлі суперечок навколо сербського півзахисника Неманьї Матича. Колишній гравець Челсі та Манчестер Юнайтед наполягає на достроковому відході з Ренна, лише через п'ять місяців після його переходу з римської Роми за 2 мільйони євро. Матич підписав контракт, який пов'язує його з Стад Ренн до 2025 року.

Однак гравець зробив більше, ніж просто наполягав на тому, щоб покинути французький клуб. Він разом із сім'єю утік з Ренну. У середу (10.01) серба бачили на центральному вокзалі Ренна, коли він сідав на швидкісний потяг, що прямував до Парижа. Повідомляється, що сім'я зараз перебуває в Лондоні.

Ренн офіційно перервав своє мовчання з цього приводу і випустив гостру заяву:

«Півзахисник Стад Ренн Неманья Матич не з'явився на останнє тренування першої команди. Така поведінка абсолютно незрозуміла для досвідченого гравця, у якого контракт до 2025 року.

 

Природно, що клуб піклується про особисте благополуччя своїх гравців, і хотів би зазначити, що всі аспекти, необхідні для повної інтеграції Неманьї Матича та його оточення, були проведені з максимальною прозорістю. Стад Ренн завжди працював над тим, щоб створити своїм гравцям, зокрема іноземним, найкращі умови для прояву їхніх навичок на полі.

 

Зараз SRFC чекає на пояснення гравця і сповнений рішучості вжити необхідних заходів для захисту своїх інтересів».

Керівництво клубу приголомшене втечею Матича і не має наміру сприяти його відходу. Повідомляється, що гравець погодив особисті умови з опозиційним Олімпіком Ліон з Ліги 1.

Читайте також: Ліон затвердив П'єра Сажа на посаді головного тренера до кінця сезону

Ліга 1: прогноз Конкурента на 13 січня 2024

325
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К