Поділитись:

Ексдружина вінгера Шахтаря причетна до грандіозного корупційного скандалу

Вівторок, 09 січня 2024, 12:32
586
1
0
Ексдружина вінгера Шахтаря причетна до грандіозного корупційного скандалу

фото із соцмереж

Наприкінці року громадськості став відомий гучний скандал довкола сім'ї львівського бізнесмена Ігора Гринкевича. Завдяки неправомірним діям Гринкевичу вдалось обікрасти державу на 1 млрд гривень. Чоловік перевищував ціни на одяг, харчування та бронижилети для військових (Державне Бюро Розслідувань порушило справу щодо компаній Ігоря Гринкевича, які займалися закупівлями для Міністерства оборони).

Так, у центрі цієї справи опинилась дочка Гринкевича - Ольга. Батько оформив на дитину частину бізнесу.

У 2016 році дівчина одружилась із півзахисником донецького Шахтаря Мар'яном Шведом. Він тоді ще був гравцем Севільї. Пара також мають доньку Мію.

Проте у 2022 році почуття охололи і шлюб розпався. Тоді почалась довга тяганина у судах за розподіл спільного майна. Останнє рішення стосовно цієї справи датується груднем 2023 року.

7 вересня 2023 року Мар'ян Швед набув право власності на трьохкімнатну квартиру у Львові площею 161 квадратний метр.

Наприкінці літа Ольга потрапила у ще один скандал. Жінка полюбляє розкішне життя. Тому поки військові боронять нашу країну, Ольга опубікувала фото, як вона катається у "золотому" спецвагоні Укрзалізниці. Цей вагон використовують для дипломатичних рейсів. Оренда такого коштує 34 тис гривень. Через те, що ситуація набрала гучного розголосу Гринкевич видалила публікацію із соцмережі.

Читайте також: Артем Федецький повідомив, що вдруге став батьком

Баварія планує найбільшу похоронну службу всіх часів для Франца Беккенбауера

586
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К