Поділитись:

Баварія хоче перехопити у Тоттенгема захисника з Серії А

Вівторок, 09 січня 2024, 09:48
139
0
0
Баварія хоче перехопити у Тоттенгема захисника з Серії А

Фото: GettyImages

Баварія Мюнхен намагається перехопити у Тоттенгема захисника Дженоа Раду Драгусіна. Про це повідомляє англійська газета London Evening Standard.

За даними видання, Баварія вступила в переговори з Дженоа трансфер 21-річного румунського захисника. Тоттенгем також зацікавлений у підписанні Драгусіна, але не готовий заплатити за нього 25 мільйонів фунтів (32 мільйони доларів), які просять італійці.

Інтерес Баварії до Драгусіна ускладнює ситуацію для Тоттенгема з кількох причин. По-перше, німецький клуб раніше пов’язували з можливим трансфером Еріка Дайєра з Тоттенгема, але якщо Баварія підпише Драгусіна, то цей варіант відпаде. По-друге, Тоттенгем може втратити перевагу в боротьбі за Драгусіна, якщо Баварія запропонує Дженоа більш вигідні умови.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Дженоа підписала Драгусіна влітку, попередньо взявши його в оренду, і він перетворився на одного з їхніх найважливіших гравців. З моменту свого дебюту він провів 62 матчі за клуб Серії А, а також зіграв 12 матчів за Румунію.

Драгусін є одним з найбільш бажаних футболістів на трансферному ринку в січні, і Дженоа не збирається відпускати його за дешево. Поки що невідомо, чи залишиться він в Італії, чи переїде до Англії або Німеччини.

Читайте також: 🕯️ Помер легендарний німецький футболіст та тренер Франц Беккенбауер

Мюнхенська Баварія влітку переоцінить кожного гравця свого складу

Айнтрахт Франкфурт шукає нового нападника в Лізі 1

139
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К