Поділитись:

Офіційно! Ніцца оголосила про підписання 19-річного форварда із Реал Сосьєдада

Вівторок, 09 січня 2024, 09:28
139
0
0
Офіційно! Ніцца оголосила про підписання 19-річного форварда із Реал Сосьєдада

фото: Getty Images

Ніцца оголосила про підписання Мохамеда-Алі Чо з Реал Сосьєдаду на постійній основі за суму, що становить 12 мільйонів євро з бонусами.  

Французький форвард зробив собі ім'я в Анже, коли розпочав кар'єру в Лізі 1 у віці 16 років, а в 2022 році приєднався до Реалу. У складі баскського клубу форвард отримав досвід гри в Лізі чемпіонів, але тепер повертається до Ліги 1, а разом з нею і до Ніцци, щоб продовжити свій розвиток. 

У заяві клубу Чо зазначив, що хоче «проявити свої якості, продовжувати прогресувати і самостверджуватися. Я переконаний, що приєднання до Ніцци сьогодні дозволить мені це зробити».

Спортивний директор Ніцци Флоран Гізольфі заявив, що форвард є їхнім "пріоритетом на це трансферне вікно". Він додав, що його універсальність на всіх трьох позиціях в атаці буде перевагою. Він має великий потенціал, а також свіжість, яка швидко принесе користь команді. І він володіє всіма людськими якостями, щоб якнайкраще інтегруватися в клуб. 

Цю думку підтримав і президент клубу Жан-П'єр Рівер: «Його приєднання цієї зими було можливістю, яку ми не хотіли упустити». 

Чо приєднується до Le Gym у захоплюючий час, коли команда посідає друге місце в середині сезону.

 

Читайте також: Дені Буанга хоче терміново повернутись в Лігу 1

Пиво з уболівальниками Ліона та похід до Макдональдса - як Джон Текстор святкує перемогу

139
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К