Поділитись:

Ідеальне повернення до Бундесліги: Калайджич переходить до Франкфурта

Неділя, 07 січня 2024, 11:39
182
0
0
Ідеальне повернення до Бундесліги: Калайджич переходить до Франкфурта

фото: Getty Images

Майже через півтора року Саша Калайджич повертається до Бундесліги. Франкфуртський Айнтрахт підписав нападника, орендованого у Вулверхемптона.

Незадовго до завершення літнього трансферного вікна Саша Калайджич залишив Штутгарт заради Англії у 2022 році. Повернення двометрового центрфорварда до Бундесліги завершилося: франкфуртський Айнтрахт орендував центрфорварда у Вулверхемптона до кінця сезону. Про можливий варіант викупу поки нічого не відомо.

«Саша вже довів, що може грати дуже важливу роль в Бундеслізі. Його стиль гри принесе новий елемент у нашу гру. Він сильний завершальний гравець з хорошим позиціонуванням та грою головою. Ми твердо переконані, що завдяки своєму досвіду він зможе допомогти нам негайно,» – сказав Маркус Крьоше спортивний директор Айнтрахта.

Вже давно було відомо, що Франкфурт хоче підсилити позицію нападника після того, як влітку в останню хвилину пішов Рендал Коло Муані. Оскільки два найкращі бомбардири Омар Мармуш і Фарес Чайбі були номіновані на Кубок Африки і наразі вибули, виникла потреба в додаткових діях. Калайджич став головним кандидатом - і ще раніше вирішив, що хоче поїхати до Франкфурта.

Імовірно, щоб зберегти свої шанси на потрапляння на чемпіонат Європи, потужний нападник взимку шукав трансфер - і зараз він повернувся до Бундесліги. Загалом Калайджич забив 22 голи у 51 матчі за Штутгарт у період з 2020 по 2022 рік.

Читайте також: Баварія хоче заплатити за Рональда Араухо цілий статок

Ред Бул Зальцбург підписав воротаря Тімо Горна

182
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К