Поділитись:

Баварія хоче заплатити за Рональда Араухо цілий статок

Неділя, 07 січня 2024, 09:39
154
0
0
Баварія хоче заплатити за Рональда Араухо цілий статок

фото: Getty Images

Мюнхенська Баварія має намір зміцнити свій захист і не збирається відпускати Рональда Араухо. Уругвайський легіонер (16 матчів, 1 гол), який наразі виступає за Барсу, де він пов'язаний контрактом до червня 2026 року, вважається баварцями найкращим центральним захисником у світі.

Втім, угода, схоже, буде складною. Каталонський гранд не має наміру розлучатися зі своїм протеже, незважаючи на тиск конкурентів. Така тверда позиція не заважає мюнхенським гігантам не втрачати надії. Згідно з останніми повідомленнями Sky Germany, Баварія готова заплатити понад 70 мільйонів євро. AS, зі свого боку, говорить про цифру в 80 мільйонів євро...

Божевільні суми, що підтверджують зацікавленість Баварії. Томас Тухель вважає Араухо своїм пріоритетом і вже зателефонував захиснику, щоб переконати його приєднатися до клубу.

Однак малоймовірно, що трансфер відбудеться цього місяця, в той час, коли також обговорюється підписання Еріка Дьєра.

Якщо ж угода не відбудеться цієї зими, Баварія вже планує повернутися на ринок влітку, маючи на увазі одну ідею: скористатися делікатною фінансовою ситуацією "Кулерс", яка може змусити їх продати футболіста в найближчі місяці.

Читайте також: Ред Бул Зальцбург підписав воротаря Тімо Горна

Кінгслі Коман із Баварії зробив попередження Баєру

154
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К