Поділитись:

Кріштіану Роналду купує приголомшливий особняк на "Острові мільярдерів" в Дубаї

Субота, 06 січня 2024, 18:37
657
0
0
Кріштіану Роналду купує приголомшливий особняк на "Острові мільярдерів" в Дубаї

фото: the sun

Як повідомляється, Кріштіану Роналду купив мега-особняк на "Острові мільярдерів" в Дубаї. Зірка Аль-Наср поповнив свій портфель нерухомості будинком на острові Джумейра-Бей.

Збір нерухомості Роналду вже включає низку розкішних будинків по всій Європі. У 2021 році він розпочав будівництво нового особняка вартістю 7 мільйонів фунтів стерлінгів у Португалії на додаток до своєї розкішної вілли на Мадейрі. У його портфоліо також є нерухомість у Манчестері, Турині, Марбельї та Мадриді.

За даними Bloomberg, 38-річний футболіст придбав багатомільйонну нерухомість у відокремленому анклаві. У повідомленні додається, що Роналду планує побачити завершення будівництва мега-особняка в якийсь момент у 2024 році. За чутками, його вартість становитиме десятки мільйонів фунтів стерлінгів.

П'ятиразовий володар "Золотого м'яча" та його сім'я зупинятимуться в особняку під час своїх поїздок до Дубаю.

Окремий особняк на острові площею 30 000 квадратних метрів має шість спалень, приватний пляж і автосалон на сім автомобілів. У маєтку також є басейн з видом на Дубай і житло для співробітників.

Острів Джумейра Бей більш відомий як "Острів мільярдерів" і є домом для супербагатіїв Дубаю. Його прізвисько походить від величезної кількості мільярдерів на острові на квадратний кілометр - більше, ніж у будь-якому іншому місці в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Читайте також: Бразилія оплакує легенду Чемпіонату світу Маріо Загалло

🔥 Владислав Супряга готується до весняної частини сезону

657
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К