Поділитись:

Русин покидає Кубок Англії. Ньюкасл розбив Сандерленд у Дербі Тайн-Вір

Автор: Іван Чирко |
Субота, 06 січня 2024, 16:45
415
0
0
Русин покидає Кубок Англії. Ньюкасл розбив Сандерленд у Дербі Тайн-Вір

фото Getty Images

Дербі Тайн-Вір одне з головних протистоянь в англійському футболі. Тому на полі не мали значення ні дивізіони в яких грають команди, не статус їх футболістів. Тут головне було виграти у заклятого ворога, тим більше, що востаннє вони грали ще 5 років тому.

Перший тайм повністю пройшов під диктовку Ньюкасла. "Сороки" практично весь час перебували на половині поля суперника, але забити їм не вдалося. Проте їм на допомогу прийшов суперник, а саме, Балард, який на 35-й хвилині зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Жоелінтона.

Другий тайм розпочався ще краще для Ньюкасла. Вже на 46-й хвилині Альмірон відібрав м'яч у суперника поблизу його штрафного та віддав впередачу на Ісака, який відправив м'яч у вже практично пусті ворота. Надалі гра перемістилась на половину поля Ньюкасла, оскільки Сандерленду потрібно було забивати вже двічі. Моменти при цьому виникали в обох команд. Гравці Сандерленда неодноразово небезпечно пробивали з-за меж штрафного майданчика, або з його межі, а гості кілька разів гостро вибігали в контратаки. В одній з яких, зусиллями Гордона проти якого сфолив захисник суперника, заробив пенальті. Ісак впевнено виконав удар з одинадцятиметрової позначки та довів рахунок до розгромного.

Назарій Русин провів на полі 85 хвилин, за які жодного разу не вдарив по воротах, виконав одну ключову передачу, заробив два фоли, одного разу потрапив в офсайд та здійснив дві втрати. Статистичні портали Sofascore та Whyscored  оцінили його гру в 6.6 та 6.1 бали відповідно.

Сандерленд 0-3 Ньюкасл

Голи: Баллард (АГ), 35', Ісак, 46', 90' (пен)

В інших матчах цього часового слоту Лестер здолав Міллволл, Іпсвіч переміг Вімблдон, Мейдстон завдав сенсаційної поразки Стівенеджу, а Ковентрі розгромив Оксфорд.

Міллволл 2-3 Лестер

Голи: Вотмор, 56', Флеммінг, 86' - Казадеї, 16', Перейра, 39', Кеннон, 61'

Вімблдон 1-3 Іпсвіч

Голи: Рівз,17' - Девісон, 8' (АГ), Туанзебе, 40', Тейлор, 90'

Вилучення: Пелл, 59' (2ЖК)

Мейдстоун 1-0 Стівенедж

Гол: Корн, 45+2'

Ковентрі 6-2 Оксфорд  

Голи: Латібодьєр, 8', Шіф, 11', Палмер, 17', О'Хар, 50', Годден, 84', 89' - Гарріс, 10', Гудрем, 79'

Читайте також:

Ньюкасл не втрачає надії підписати брата зірки Реала

Відомо, чи зіграє Забарний, у матчі Кубка Англії з КПР

Серія А: Інтер у надемоційному матчі переміг Верону

415
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К