Поділитись:

Спортивний директор Руха: Офіційних пропозицій щодо наших гравців клуб не отримував

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 04 січня 2024, 13:01
499
0
0
Спортивний директор Руха: Офіційних пропозицій щодо наших гравців клуб не отримував

фото Getty Images

Володимир Лапіцький в інтерв'ю клубній пресслужбі розповів про можливі кадрові зміни у складі Руху в зимове трансферне вікно.

– Чи слід очікувати зміни у складі першої команди Руху?

– Є дуже багато розмов та чуток у пресі, але офіційних пропозицій щодо наших гравців клуб не отримував. Я не здивований, що нашим гравцям приписують такий інтерес, адже хлопці видали яскравий відрізок сезону. Частина футболістів навіть грала за молодіжну та юнацькі збірні і хлопці демонстрували там дуже хороший рівень. 

Втім їм ще потрібно багато працювати, аби довести, що вони відповідають амбіціям клубів, які фігурують у цих чутках. Наразі Рух вийде з відпустки у тому ж складі, в якому й завершувала весняну частину чемпіонату. Після повернення футболістів у стан клубу ми будемо говорити з гравцями про їхнє майбутнє. 

– Рух підсилюватиметься під час зимової перерви?

 Не виключено, що до початку спарингів Рух підсилиться кимось з гравців. Можливо, що хтось приєднається до команди вже у Словенії. Ми працюємо на трансферному ринку, але поки що немає про що говорити. Втім навіть якщо цього й не станеться, то у нас вистачає гравців з Академії, які заслуговують бути в першій команді і отримають цю можливість. 

Ці футболісти гідно проявили себе у складі Руху U-19, зокрема йдеться про Олега Федора, Андрія Столярчука, Андрія Кітелу, Віталія Холода. Той же Євгеній Пастух розпочинав сезон в U-19, але блискуче зарекомендував себе на рівні УПЛ та став гравцем основи першої команди, хоча півроку тому він був невідомий широкому загалу. На нього та інших молодих гравців, таких як Квасниця, Слюбик, Теслюк, Роман, які ще в минулому сезоні грали в команді U-19, вже звертають увагу тренери молодіжних збірних України. 

Нагадаємо, що після 17-ти зіграних матчів Рух посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ.

Читайте також:

Колишній гравець Дніпра повернувся до рідної команди, де отримуватиме неймовірну зарплату

Відомий український нападник покинув азербайджанську Зіру

ЛНЗ розпрощався з двома гравцями

499
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К