Поділитись:

Буффон захистив дискваліфікованих футболістів Італії: Ставки не є злочином

Середа, 03 січня 2024, 16:37
229
1
0
Буффон захистив дискваліфікованих футболістів Італії: Ставки не є злочином

Фото: GettyImages

Легендарний воротар Італії Джанлуїджі Буффон виступив на захист своїх співвітчизників Сандро Тоналі та Ніколо Фаджолі, які отримали тривалі дискваліфікації через порушення правил ставок.

Півзахисник Ньюкасла отримав величезну десятимісячну дискваліфікацію за ставки на матчі, в яких він брав участь у складі Мілана. Зірка Ювентуса Фаджолі також був покараний за ставки на нелегальних платформах, що призвело до семимісячної дискваліфікації та штрафу в 12,5 тисяч євро. Буффон висловив свою підтримку обом гравцям, вказавши на системні проблеми в грі та на те, наскільки глибоко ставки в ній закріплені. Говорячи з Corriere della Sera, легендарний голкіпер сказав:

«Це дуже чутливе питання. Я вважаю, що неправильно одночасно криміналізувати і проводити розмежування. Сам по собі беттінг не є злочином, самі стадіони та спортивні трансляції переповнені рекламою подібних додатків, а держава заохочує азартні ігри.

 

З іншого боку, якщо футболіст ставить на футбол, йому загрожує покарання, і це справедливо; але якщо він ставить на волейбол, баскетбол, собачі перегони... він не скоює злочину. І ще гірше, коли люди говорять про азартні ігри, знову ж таки не розуміючи суті: азартні ігри - це проблема не того, скільки ти витрачаєш, а того, скільки часу ти присвячуєш цій діяльності.

 

І ми повинні пояснити це дітям: це не так, що якщо ти робиш постійні ставки по 1 євро, проводячи години перед додатком, то це нормально; а якщо хтось витрачає 1 мільйон за один раз, то він - азартний гравець. Ми можемо сказати, що він ідіот, це нормально; але хвороба виникає через залежність, через постійність, з якою людина щось робить»..

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Буффон сам був залучений до скандалу зі ставками під час своєї ігрової кар’єри, його звинувачували в ставках на п’ять матчів Ювентуса між 2004 і 2005 роками. Досвідчений воротар врешті-решт був виправданий, незважаючи на потік негативної преси.

Читайте також: Неможливого не існує. Роналду встановив ще один рекорд

Клопп втратив обручку під час святкування перемоги над Ньюкаслом

Мілевський про секс з Канделакі: Вона в порядку

229
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS