Поділитись:

Повернення до Ліверпуля: Лейпциг достроково завершив оренду Фабіо Карвалью

Вівторок, 02 січня 2024, 15:37
165
0
0
Повернення до Ліверпуля: Лейпциг достроково завершив оренду Фабіо Карвалью

фото: Імаго

Лейпциг достроково розірвав оренду Фабіо Карвалью, яка тривала лише шість місяців. Півзахисник вийшов лише тричі у стартовому складі.

Незадовго до Різдва Рувен Шредер рішуче відкинув припущення, що Фабіо Карвальо повернеться до Ліверпуля.

«Для нас це не проблема, він отримає більше ігрового часу», - сказав спортивний директор після перемоги над Янг Бойз з Берна (2:1) у фінальному матчі групового турніру Ліги чемпіонів.

Тепер уже точно відомо, що португальський легіонер не зіграє більше жодної хвилини за Лейпциг. Після того, як сторона Карвалью неодноразово вимагала дострокового розірвання оренди, напередодні Нового року клуб оголосив, що розриває угоду, яка спочатку була розрахована до кінця сезону. Спочатку півзахисник повернеться до Ліверпуля, але, швидше за все, буде знову відданий в оренду через брак ігрової практики.

«З Фабіо Карвалью ми змогли залучити молодого гравця з великим потенціалом до Лейпциг влітку. Фабіо добре вписався в нашу команду, але в кінцевому підсумку обидві сторони сподівалися на набагато більше - Фабіо, звичайно, особливо на більше ігрового часу,» – цитує Шредера клубна заява.

Читайте також: ОФІЦІЙНО! Донні Ван Де Бек - гравець Айнтрахта

Боруссія Дортмунд працює над тим, щоб підписати Іана Матсена з Челсі

165
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К