Поділитись:

Офіційно! Боруссія Дортмунд обрала двох нових помічників тренера

Неділя, 31 грудня 2023, 11:11
146
0
0
Офіційно! Боруссія Дортмунд обрала двох нових помічників тренера

фото: Getty Images

Дортмундська Боруссія оголосила, що Нурі Шахін та Свен Бендер повернулися до клубу, щоб стати новими помічниками Едіна Терзіча. Обидва підписали контракти до 2025 року.

Шахін набував досвіду в Туреччині, де він був тренером Антальяспора в Суперлізі. Про своє повернення до Дортмунда Шахін сказав:

«Це було нелегке рішення залишити посаду керівника футбольного відділу Антальяспора після більш ніж двох років роботи, адже ми побудували щось особливе. Якщо Боруссія попросить, я не можу відмовити. Як тренерська команда, ми будемо намагатися разом повернути команду на шлях до успіху. Дуже приємно повертатися додому».

Бендер також набував досвіду в якості асистента тренера збірної Німеччини U-17, одночасно граючи за команду свого рідного міста Бранненбург. Бендер прокоментував своє призначення:

«Коли постало питання про те, чи можу я уявити себе співтренером БВБ, я подумав про це і врешті-решт вирішив, що я просто зобов'язаний знову стати чорно-жовтим. Я дякую Німецькому футбольному союзу».

І Шахін, і Бендер були частиною команди Дортмунда, яка востаннє вигравала Бундеслігу. Вони грали разом у сезоні 2010/11, перш ніж Шахін перейшов до мадридського Реалу, а Бендер знову виграв лігу рік потому. 

Читайте також: Арсенал спостерігає за Матейсом де Лігтом із Баварії та Ніко Шлоттербеком із Боруссії Д

Офіційно! Лейпциг завершив підписання Еліфа Елмаза із Наполі

146
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К