Поділитись:

Ахметов: Для Шахтаря 2023 рік став роком боротьби та перемог

Неділя, 31 грудня 2023, 10:47
189
0
0
Ахметов: Для Шахтаря 2023 рік став роком боротьби та перемог

Президент Шахтаря Рінат Ахметов підбив підсумки 2023 року і привітав вболівальників з Новим роком.

"Шановні вболівальники! Дорогі друзі!

Ми разом з вами пройшли 2023 рік. То був ще один рік боротьби. Боротьби України за свою свободу і незалежність, боротьби українського народу за вільне й щасливе життя. То був рік перемог. Великих перемог українських воїнів у битвах із ворогом та у звільненні української землі від окупантів, маленьких перемог кожного з нас, хто допомагає армії та мирним людям, які постраждали від війни".

"Підтримувати Україну й українців стільки, скільки буде потрібно для перемоги, – це наша головна та найвідповідальніша місія сьогодні. За 22 місяці повномасштабної війни нами було спрямовано майже 7 мільярдів гривень на допомогу країні, українським військовим і мирним людям. Ми забезпечуємо захисників України тим, що необхідно на фронті, допомагаємо в реабілітації поранених воїнів, дбаємо про захисників "Азовсталі" та їхні родини, надаємо гуманітарну підтримку населенню. І я хочу запевнити, що ця допомога триватиме.

Для Шахтаря 2023 рік став роком боротьби та перемог. Клуб і команда боролися не лише із суперниками на футбольному полі, а ще й із викликами, які кидає нам війна. І я вдячний усім – тренерам, футболістам, адміністративному та медичному персоналу команди, менеджменту і співробітникам клубу – за те, що не опустили руки та разом долали складнощі і далі тримали високий європейський рівень у всьому: у грі, у результатах, в організації всіх процесів.

Завдяки цьому Шахтар переміг у чемпіонаті України і здобув 14-й титул у своїй історії. Це чемпіонство, напевно, найважче та найцінніше для нашого клубу. Але головне, що команда власною грою дарувала яскраві емоції мільйонам українців, адже зараз такі моменти щастя життєво необхідні кожному з нас.

Упевнений, що 2024 рік принесе нам нові перемоги! І нехай насамперед це буде наша велика спільна перемога – перемога у війні та повернення миру на українську землю. Я вірю, що ми неодмінно переможемо, що Україна буде вільною і незалежною, сильною і процвітаючою країною!

А Шахтар, як завжди, ставитиме собі лише найвищі цілі – прославляти Україну своїми успіхами на європейській арені, дарувати вболівальникам гарну гру та нові трофеї. Знаю, що команда робитиме все можливе, щоб українці могли нею пишатися.

У новому, 2024 році я бажаю кожному з нас сил, витримки й терпіння для продовження боротьби. Я бажаю кожному з нас пам’ятати про наших воїнів, завдяки яким ми можемо жити на своїй землі та грати у футбол. І я бажаю нам душевного тепла, яке допоможе зігріти всіх, хто поряд, і особливо тих, хто постраждав від війни.

Здоров’я вам та вашим близьким, злагоди вашим домівкам і безумовної віри в перемогу України!

З Новим роком!", - йдеться в заяві президента "гірників".

Читайте також:

Судаков: Приємно отримувати такі нагороди - для мене це гордість

Шахтар назвав найкращого гравця 2023 року

Олександр Денисов: Ми довго думали чи варто їхати до Туреччини і вирішили не робити цього

189
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К