Поділитись:

Вітор Роке розповів про свої амбіції в Лізі чемпіонів з Барселоною

Субота, 30 грудня 2023, 12:34
256
1
0
Вітор Роке розповів про свої амбіції в Лізі чемпіонів з Барселоною

Фото: GettyImages

Новачок Барселони Вітор Роке заявив, що хоче вигравати трофеї з каталонським клубом. 18-річний нападник перейшов до Барси з бразильського Атлетіко Паранаенсе за 30 мільйонів євро плюс 31 мільйон бонусів. Угода передбачає семирічний контракт для молодого футболіста.

Роке приєднався до своїх нових партнерів по команді і може дебютувати в Прімері вже в січні. Він зізнався, що його найбільшою мрією є перемога в Лізі чемпіонів з Барселоною.

«Я хочу вигравати якомога більше з Барсою. В Прімері мета завжди підніматися в турнірній таблиці, а в Лізі чемпіонів боротися за перемогу.

 

Особисто я хочу внести свій вклад в команду і зроблю все, щоб допомогти своїм товаришам. Але моя найбільша мрія - це виграти Лігу чемпіонів», - сказав Роке за даними Marca.

Барселона зіткнулася з проблемою з реєстрацією Роке через обмеження зарплатного фонду. Клуб використав відсутність Гаві на решту сезону як спосіб зареєструвати новачка. Однак влітку Барсі потрібно буде звільнити 20 мільйонів євро з бюджету, щоб уникнути санкцій від Ла Ліги.

Читайте також: У Барселони проблеми з реєстрацією Віктора Роке

Жирона відновила тренування після відпустки. Чи був в основній групі Циганков?

Барселона попросить свою зірку піти на зниження зарплати наступного літа

256
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К