Поділитись:

Барселона зустрінеться з агентом 16-річного бразильського таланта Мессіньо

П'ятниця, 29 грудня 2023, 19:39
144
0
0
Барселона зустрінеться з агентом 16-річного бразильського таланта Мессіньо

Фото: GettyImages

Барселона - одна з команд, які давно слідкують за 16-річним талантом Палмейраса, але Мессіньо також пов’язували з Реалом в минулому. Парі Сен-Жермен, Манчестер Сіті, Манчестер Юнайтед, Арсенал і Челсі також вважаються активними претендентами на нього.

Бразилець не може піти до 2025 року, коли йому виповниться 18 років. Проте є велика ймовірність, що один з цих клубів активує його відступні в 60 мільйонів євро задовго до цього. Мессіньо публічно заявив, що хоче грати за Барселону, і це, за повідомленнями MD, все ще його мета.

Однак Барселона зараз перебуває в жахливому фінансовому становищі, тому вона не зможе повноцінно конкурувати зі своїми суперниками. Каталонська газета пише, що його агент Андре Курі скористається тим, що він знаходиться в Барселоні на презентації Вітора Роке, щоб зустрітися з президентом Жоаном Лапортою і обговорити їхні варіанти. Курі хоче дізнатися, чи зацікавлена Барселона в тому, щоб зробити зусилля, необхідну для підписання таланта, або ж вони повинні розглядати альтернативи.

Курі відіграв вирішальну роль у підписанні Роке Барселоною з Атлетіко Паранаенсе, домовившись про угоду, за якої Барселона підписала його за рік до терміну, але також заплатила 31 млн євро плюс 30 млн євро. 

Читайте також: У Барселони проблеми з реєстрацією Віктора Роке

Жирона відновила тренування після відпустки. Чи був в основній групі Циганков?

Барселона попросить свою зірку піти на зниження зарплати наступного літа

144
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К