Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 18-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 29 грудня 2023, 10:30
229
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на 18-й тур

фото Getty Images

Серія А один з небагатьох чемпіонатів, який не має "святкової" паузи. В Італії продовжують грати й з п'ятниці по суботу (29-30 грудня) пройде черговий тур. В ньому відбудеться одразу декілька важливих, з турнірної точки зору, матчів. Зокрема, Ювентус зіграє з Ромою, а Сассуоло може відправити Стефано Піолі у відставку, якщо переможе Мілан. Про це та інше читайте далі, а якщо хочете і себе спробувати у мистецтві прогнозів, то переходьте сюди.

Фіорентина - Торіно

П'ятниця 29 грудня, 19:30

Розпочинається тур одразу одним з найцікавіших матчів. В минулому сезоні ці команди йшли поряд в турнірній таблиці та фінішували поряд з різницею в 3 бали. Фіорентина стала восьмою, а Торіно десятим. У цій кампанії Фіорентина знаходиться вище (5 місце), борючись за потрапляння до Ліги чемпіонів, а Торіно десятий. Проте по грі між командами не така велика різниця. Торіно з усіма бореться за результат і нікому просто так не віддає очки. Станом на зараз у "биків" 4-матчева безпрограшна серія, як, до речі, і у "фіалок". Можливо, в когось вона перерветься, або продовжиться в обох одразу.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Фіорентину - коефіцієнт 2.15

Ми теж думаємо, що Фіорентина не програє:

Перемога Фіорентини - 37%
Нічия - 35%
Перемога Торіно - 28%

Наполі - Монца

П'ятниця 29 грудня, 19:30

Кризовий Наполі прийматиме Монцу, яка в цьому сезоні ще не перемагала представників топ-10. Можливо, це шанс для "бьянкороссі" нарешті зламати цю статистику. Тим більше, що неаполітанці в цьому сезоні на диво дуже погано грають вдома, здобувши лише 3 перемоги у 8-ми матчах. Щоправда у Монци з виїздами теж не все ок - 2 перемоги за 8 матчів. Також зазначимо, що станом на зараз Наполі сьомий у турнірній таблиці, а Монца - одинадцята. Той випадок, коли в обох команд є купа проблем, які потрібно вирішувати і хтось з них може наблизитись до цього саме у цій грі.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Наполі - коефіцієнт 1.65

Ми теж вважаємо, що Наполі переможе:

Перемога Наполі - 47%
Нічия - 29%
Перемога Монци - 24%

Дженоа - Інтер

П'ятниця 29 грудня, 21:45

Лідер їде в гості де середняка. Здається, інтриги не багато. Проте в нинішньому сезоні Дженоа вдома відібрала очки у Ювентуса, Роми та Наполі, а Мілан забив тут переможний гол лише у компенсований час. Дженоа в кожному домашньому матчі має шалену підтримку та завдяки цьому б'ється до останнього. Інтеру тут точно не має бути легко. Проте "нерадзуррі" вміють долати труднощі, що вже не раз доводили у цьому сезоні. Та чи вдасться їм це знову? Якщо так, то їх серія без поразок налічуватиме вже 12 матчів.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Інтер - коефіцієнт 1.65

Ми теж думаємо, що Інтер переможе:

Перемога Дженоа - 14%
Нічия - 29%
Перемога Інтера - 57%

Лаціо - Фрозіноне

П'ятниця 29 грудня, 21:45

Лаціо вдома грає набагато краще ніж в гостях, здобувши тут 4 перемоги за 8 матчів. У Фрозіноне ж жодної перемоги на виїзді у матчах Серії А. Враховуючи те, що Лаціо дуже потрібні бали, щоб залишатись у боротьбі за Єврокубки, то здається, що тут все вирішено. Проте "канарки" вміють дивувати. Нещодавній матч Кубка Італії з Наполі (4-0) тому підтвердження.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 1.70

 Ми ж переконані, що Лаціо здобуде важку перемогу:

Перемога Лаціо - 50%
Нічия - 34%
Перемога Фрозіноне - 16%

Аталанта - Лечче

Субота 30 грудня, 13:30

Аталанта в попередньому турі програла Болоньї (0-1) та опустилась на восьме місце в таблиці. Перед цим у "богині" було 2 перемоги, а до них 3 матчі без перемог. Така нестабільність заважає команді Гасперіні бути в зоні Ліги чемпіонів, але додає інтриги її матчам.
Лечче ж розпочав сезон прекрасно, маючи 5 матчів без поразок. Проте з тих пір "джалороссі" здобули лише 1 перемогу за 13 матчів. Як наслідок, 12-те місце в таблиці, замість боротьби за Єврокубки. Проте, чи було це в планах команди Д'Аверси, далеко не факт. А ось місце в середині таблиці їх має цілком влаштовувати, навідміну від Аталанти.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Аталанту - коефіцієнт 1.45

Ми впевнені, що Аталанта переможе:

Перемога Аталанти - 64%
Нічия - 24%
Перемога Лечче - 12%

Кальярі - Емполі

Субота 30 грудня, 16:00

В попередньому турі Кальярі програв у битві за виживання Вероні (0-2) і опустився в зону вильоту. Тепер його очікує, ще один такий матч.
Емполі теж програв в попередній грі, але Лаціо (0-2) і теж знаходиться в зоні вильоту.
Обом потрібна перемоги, щоб виправити цю ситуацію, а отже матч обіцяє бути напруженим.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Кальярі - коефіцієнт 2.05

Ми думаємо, що Кальярі не програє:

Перемога Кальярі - 35%
Нічия - 35%
Перемога Емполі - 30%

Удінезе - Болонья

Субота 30 грудня, 16:00

Болонья всіх вражає, йдучи на 4-й позиції в таблиці. Мрії команди Мотти про Лігу чемпіонів вже не виглядають такиму примарними, як на старті сезону. Болонья має 5 матчів без поразок. А вдома здобуває перемогу за перемогою. Але ця гра буде на виїзді, де у "россоблу" не все так добре. Ба більше, в гостях вони здобули лише одну перемогу, що і є їх головною проблемою у сезоні.
Удінезе ж немає різниці де грати. Точніше здобувати нічиї, яких у фріульців уже 11 у 17-ти турах, що дозволяє їм посідати 17-те місце у турнірній таблиці. Ось і в попередньому турі вони розписали "мирову", втративши перемогу над Торіно (1-1).
Враховуючи те, що в Болоньї 6 нічиїх у восьми виїзних матчах, результат здається очевидним. Проте, чи так це насправді, перевіримо у суботу.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Болонью - коефіцієнт 2.25

Ми ж вважаємо, що матч завершиться внічию:

Перемога Удінезе - 11%
Нічия - 55%
Перемога Болоньї - 34%

Мілан - Сассуоло

Субота 30 грудня, 19:00

Напевно вже немає ЗМІ, які б не написали, що це вирішальний матч для Стефано Піолі. Все-таки боси Мілана хочуть більшого ніж вихід до Ліги Європи і постійні втрати очок в Серії А. Навіть, попри третє місце в таблиці, яке декілька турів тому було впевненим, а зараз четверта Болонья відстає лише на 2 бали. Пора б взятися за виправлення ситуації, навіть попри трамви, які "вимкнули" з гри практично всіх захисників "россонері". Окрім того, у підопічних Піолі має бути реваншиський настрій за попередній сезон. Тоді Сассуоло переміг на Сан-Сіро з рахунком 5-2.
Та чи здатне Сассуоло це повторити. Виникають сумніви. Оскільки зараз команда Діонізі 15-та в таблиці і регулярно втрачає не те, що очки, а переможні рахунки у матчах. Ось і в попередньому турі "нероверді" виграли перший тайм у Дженоа (1-0), а потім програли другий і матч заодно (1-2). Таке з Сассуоло трапляється частенько і це їх головна проблема. Атака в команди, як і завжди, спроможна - 25 забитих голів,що є восьмим показником у лізі. А ось із захистом біда - 32 пропущені голи. Гірший захист лише у Салернітани (36).

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 1.45

Ми теж впевнені у перемозі Мілана:

Перемога Мілана - 59%
Нічия - 26%
Перемога Сассуоло - 15%

Верона - Салернітана

Субота 30 грудня, 19:00

Ще один матч конкурентів по боротьбі за виживання.
Верона у попередньому турі перемогла прямого конкурента - Кальярі (2-0). Салернітана ж відібрала очки у Мілана (2-2) і була дуже близькою до перемоги (вела в рахунку до 89-ї хвилини). Через це, "морські коники" і мають бути засмучені, бо очки зараз їм конче потрібні. Оскільки вони останні і відстань до рятівної сімнадцятої позиції лише збільшується. 
Верона ж у попередньому турі не лише перемогла, а й покинула зону вильоту. Теред потрібно закріпити той результат. Тим більше, що вдома веронці здобули більшість своїх балів (9 із 14).

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Верону - коефіцієнт 1.91

Ми теж думаємо, що Верона переможе:

Перемога Верони - 45%
Нічия - 31%
Перемога Салернітани - 24%

Ювентус - Рома

Субота 30 грудня, 21:45

Головний матч туру італійці завершили на десерт. Та чи буде він таким привабливим? Ось це головне питання суботнього вечора. Обидві команди в першу чергу розраховують на захист, а особливо в грі з лідерами. Отже, не варто дивуватись, якщо гра буле не надто видовищною.
З іншої сторони Ювентус вдома намагається грати агресивно і в цьому сезоні ще не програвав на Альянц Стедіум. Та й турнірне становище змушує ризикувати, оскільки Інтер поступово збільшує відрив у боротьбі за Скудетто. 
Рома ж веде боротьбу за Лігу чемпіонів і тут теж важливий кожен бал. Нині римляни шості і відстають від Болоньї лише на 3 очки. А в попередньому турі перемогти Наполі (2-0), що стало для них історичною подією.  Оскільки до цього вони не могли виграти у команди, яка перед туром була в топ-5 Серії А,16 матчів поспіль. Можна було б сказати, що це має розслабити команду і вона має грати розкутіше. Проте Рому тренує Жозе Моурінью, а одже гольове шоу тут наврядчи можливе. Навіть за наявності Лукаку і Дібали, який відновився від трамви і зіграє проти колишньої команди.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Ювентус - коефіцієнт 2.05

Ми ж думаємо, що Ювентус не програє:

Перемога Ювентуса - 38%
Нічия - 37%
Перемога Роми - 25%

Читайте також:

Гіганти Серії А готуються до битви за Ману Коне

Лідер Роми відновився від травми та готовий зіграти проти Ювентуса

Влітку в Роми буде новий спортивний директор. Відомі потенційні кандидати

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К