Поділитись:

Бернарду Сілва повторив досягнення Кріштіану Роналду в Англійській Прем’єр-лізі

Четвер, 28 грудня 2023, 09:48
200
0
0
Бернарду Сілва повторив досягнення Кріштіану Роналду в Англійській Прем’єр-лізі

Фото: GettyImages

Бернардо Сілва показав свій клас у матчі проти Евертона, віддавши гольову передачу і забивши сам. Таким чином, він повторив рекорд свого земляка Кріштіану Роналду за кількістю асистів в англійській Прем’єр-лізі.

Португальський півзахисник відіграв вирішальну роль у перемозі Манчестер Сіті над Евертоном з рахунком 3:1. На 53-й хвилині він прокинув м’яч до Філа Фодена, який здалеку вразив ворота суперника. Це була 37-а гольова передача Сілви за Містян в Прем’єр-лізі, що дозволило йому зрівнятися з капітаном збірної Португалії Кріштіану Роналду.

На 63-й хвилині Хуліан Альварес збільшив перевагу чемпіонів Європи, реалізувавши пенальті. А на 86-й хвилині Сілва сам став автором третього гола для Манчестер Сіті, красиво відправивши м’яч у дальній кут. Колишній гравець Монако тепер має п’ять голів і чотири асисти за "небесно-синіх" у 16 матчах поточного сезону.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Команда Пепа Гвардіоли скоротила відставання від лідера чемпіонату Ліверпуля до п’яти очок і піднялася на четверте місце. У своєму останньому матчі року в суботу 30 грудня, англійські чемпіони зіграють проти Шеффілд Юнайтед.

Читайте також: Мудрик розповів про своє ушкодження

Коли Мудрик забиває, тоді Челсі перемагає

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Евертон Миколенка розлютив Манчестер Сіті на феєричний камбек

Вулвергемптон на виїзді розгромив Брентфорд українця Ярмолюка

200
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К