Поділитись:

Вальтер Маццарі: Наполі переважав Рому в усьому, але потім у нас щось пішло не так

Неділя, 24 грудня 2023, 09:58
119
0
0
Вальтер Маццарі: Наполі переважав Рому в усьому, але потім у нас щось пішло не так

фото Getty Images

Головний тренер Наполі, попри поразку, був задоволений грою команди у матчі з Ромою (0-2), про що розповів в ефірі Dazn.

"До вилучення ми переважали у володінні м'ячем і в усьому іншому. Я не говорю про суддів, я говорю про футбол. Ми не були цинічними  у воротарському майданчику. Окрім моменту Белотті Рома нічого не мала. Наполі створив набагато більше. Ми почали краще за них, а далі все пішло так, як пішло. Ми беремо це до уваги і рухаємося далі". 

Про зміну схеми: 

"Це звучить як жарт. Після двох ігор мене запитали, чому я не змінив формацію. Я прийшов, тому що мені сподобалася команда з 4-3-3. Ми подивимося на гравців пізніше, але якщо команда атакує і багато володіє м'ячем, це означає, що шлях правильний. З точки зору гри, у нас все непогано: ми граємо так само, як і минулого року, але з менш підготовленими гравцями".

Про те, що інші гравці мають більше брати на себе в атакувальних діях, а не сподіватись лише на Осімхена та Кварацхелію: 

"Згоден. Ми спробували кілька речей. Зокрема, з Кальярі Распадорі був чудовим поруч з Осімхеном", - сказав коуч Наполі

 Нагадаємо, що після поразки Ромі (2-0) у матчі 17-го туру Серії А Наполі опустився на сьомн місце в турнірній таблиці Серії А, пропустивши вперед Фіорентину та Рому.

Читайте також:

Моуріньо: Вже після десяти хвилин матчу в мене було відчуття, що ми переможемо

Рома отримала перемогу над чемпіонами Серії А

Болонья здолала Аталанту в битві за Лігу Чемпіонів, а Удінезе знову зіграв унічию

119
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К