Поділитись:

Болонья здолала Аталанту в битві за Лігу Чемпіонів, а Удінезе знову зіграв унічию

Автор: Іван Чирко |
Субота, 23 грудня 2023, 18:01
151
0
0
Болонья здолала Аталанту в битві за Лігу Чемпіонів, а Удінезе знову зіграв унічию

фото твітер (X) Atalanta_BC

Тьяго Мотта називає Джан П'єро Гасперіні своїм вчителем, від якого він взяв чи не найбільше для побудового свого тренерського стилю. Тому ця гра була для нього дуже важливою не тільки з турнірної точки зору, а й в плані тренерського протистояння, яке він у підсумку виграв.

Сама ж гра більше нагадувала шахову партію між двома майстрами, кожен з яких боїться помилитись. В діях обох команд було багато академічності та мало ризику, через що моментів практично не виникало. Переглядаючи цей матч вболівальники могли насолодитися тактичною битвою, але не великою кількістю яскравих моментів, яких було мінімум. Проте на один гол команди таки награли. Відзначились джокери Мотти: Орсоліні та Фергюсон. Перший подав з кутового, а другий замкнув цей навіс на дальній стійці. 

Таким чином Болонья втримала четверте місце у турнірній таблиці, обійшовши Фіорентину, яка вчора перемогла Монцу (1-0). Аталанта ж залишилась сьомою, але Рома може обійти її в разі перемоги над Наполі.

Болонья 0-0 Аталанта

Гол: Фергюсон, 86'

В іншому матчі цього часового слоту Торіно приймало Удінезе. Гості, які є найбільшмиролюбивою командою Серії А підтвердили цей статус, зігравши внічию вже водинадцяте в сезоні. Більше у Серії А немає ні в кого.

Відкрили рахунок у матчі гості. Сталося це на 81-й хвилині, коли Мігел Саррага замкнув флангову подачу Жоау Феррейри. Цей гол став дебютним в Серії А для баскського легіонера. Торіно відповіло диво-голом Івана Ілича на 89-й хвилині, який виконував подачу на дальню стійку, але вийшло так, що закинув м'яч за комірець Марко Сільвестрі.

Після цього матчу фріульці піднялись на 16-те місце у турнірній таблиці Серії А, обійшовши Кальярі, який зіграє свій матч 17-го туру згодом. Торіно ж залишилось 10-м, втративши можливість наблизитись до конкурентів по боротьбі за єврокубки.

Торіно 1-1 Удінезе

Голи: Ілич, 89' - Саррага, 81'

Читайте також:

Ювентус дотис Фрозіноне та закріпився на другому місці в турнірній таблиці Серії А

Президент Торіно: Якщо Суперліга стане реальністю, ми повернемося більш ніж на два століття назад

В Мілані визначились, що робити із Стефано Піолі

151
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К