Поділитись:

Піолі: Я очікував, що Салернітана зіграє матч свого життя, вони це зробили

Автор: Іван Чирко |
Субота, 23 грудня 2023, 10:48
241
0
0
Піолі: Я очікував, що Салернітана зіграє матч свого життя, вони це зробили

фото Getty Images

 Головний тренер Мілана Стефано Піолі на післяматчевій прессконференції був не задоволений результатом та грою його команди у матчі з Салернітаною (2-2).

- Чому все пішло не так, як ви очікували?

- Я завжди очікую найкращого результату. Ми не дуже добре намагалися продовжувати атакувати, після 1:0 нам це не вдалося.  Ми повинні продовжувати атакувати завжди. Також ви не можете пропустити два голи в ситуаціях, коли ви можете краще захищатися. Я очікував, що Салернітана зіграє матч свого життя, вони це зробили Ми повинні працювати краще, якщо ми не виграємо такі ігри, це означає, що ми все ще не є великою командою. Було багато матчів, коли ми не досягали того результату і не грали так, як хотіли. Сьогодні ми намагалися виграти до кінця, але якщо це не вдається, то ми повинні бути самокритичними.

- Тео і Леао підвели вас?

- Вони не кинули мене. Вони зіграли гру нижче своєї якості, дуже шкода, тому що в таких матчах вони можуть зробити різницю, але сьогодні їм це не вдалося.

- У Вас велика кількість травмованих...

- Травми — серйозна проблема

Нагадаємо, що в матчі 17-го туру Серії А Мілан не зумів здолати опір Салернітани, сенсаційно зігравши унічию з аутсайдером чемпіонату (2-2).

Читайте також:

Мілан продовжує страждати від травм, їх вже 30 у цьому сезоні

Остання команда Серії А сенсаційно відібрала очки в Мілана

Серія А: Прогноз Конкурента на 17-й тур

241
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К